RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rektor er ansatt

Riktignok er det lenge til den nye videregående skolen på Søndre Nordstrand er klar til bruk, men mandag hadde ny rektor sin første dag.

Bjørndal: Vedkommende vi har ansatt heter Petter Yttreng og er 40 år, forteller Elisabeth Edding i Undervisningsetat hvor hun er prosjektleder for den nye skolen.

Hvem er så denne mannen?

Han er ikke undervisningsutdannet. Han kommer fra rekrutterings-bransjen og er trønder.

Tidligere har de to skolene på Bjørnholt vært atskilt - ungdomsskole og videregående skole. 1. mars ble det vedtatt at de to skolene skal drives sammen, og dette tror jeg er enestående i hele landet, sier prosjektlederen. Den nye rektoren blir derfor mer en leder enn en undervisningsmann, og det er en stor oppgave han får. Det blir mange elever og de spenner over mange årskull. Et spennende konsept som vi ser frem til.

Planlegging

I og med dette blir et helt nytt skolekonsept, trengs det planlegging. Og det er nettopp med tanke på dette at ny leder allerede er ansatt. Nylig er det også kunngjort flere ledige stillinger. De som kommer i betraktning her, vil bli med i gruppa som skal planlegge den nye skolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere