*Nettavisen* Nyheter.

Ren opprykksfinale lørdag

SCORET TO: Mac Hejazi fant tilbake til målet i mandagens 5-0 seier. Kommende lørdag blir det opprykksfinale på Ullern.

Ullern knuste Oldenborg 5-0 mandag. Dermed blir det ren opprykksfinale når Hauerseter gjester Ullern kunstgress lørdag.

ULLERN: Ettersom Hauerseter vant sin kamp, står begge lagene med 59 poeng, to serierunder før slutt. Ullern har en vesentlig bedre målforskjell foran lørdagens opprykkskamp.

Må opp noen hakk

Det viktigste for Ullern forrige mandag var å sikre tre poeng mot Oldensborg.

Selv om spillet ikke var det beste, så scoret Runar Mathiassen, Knut Masdal, Mac Hejazi x 2 og Henrik Solberg for Ullern.

– 5-0 er jo et veldig flott resultat, selv om nok spillet ikke varmet like mye som resultatet. Vi vinner alt i alt veldig fortjent som sifrene tilsier, men Oldenborg ender i denne kampen med å ha mer ball enn vi liker at de har, sier trener Ole Johan Aas.

Han er veldig glad for at toppscorer Mac Hejazi nettet igjen etter at han brant straffe i lokaloppgjøret mot Røa for to uker siden.

– Det er fint å få i gang toppscorer Mac med to mål opp mot seriefinalen mot Hauerseter, samtidig vi også scoret tre andre flotte mål, sier Aas.

Sesongens høydepunkt

Nå venter sesongens desidert største høydepunkt for Ullern, som kun har tapt én kamp denne sesongen, når Hauerseter gjester Ullern kunstgress lørdag klokken 16.00.

– Nå handler det bare om å forberede, og glede seg, til lørdagen. Kampen mot Hauerseter blir uten tvil noe helt spesielt, og vi må angripe den kampen med alt vi har av positive følelser, sier Aas.

Han sier at moralen i spillergruppen er veldig høy.

– Vi er stinne av selvtillit etter å ha holdt nullen i tre kamper på rad, og etter å ha slått Hauerseter 4-0 i sist kamp. Vi har alt i våre egne hender, og det er en god forutsetning å ha at alt er opp til en selv, sier Aas.

Folkefest på Ullern?

Ullern har vært høyt oppe i seriesystemet før, og var nære ved å rykke opp i fjor.

Akkurat nå har de en fantastisk mulighet til å avgjøre allerede til helgen, og de forventer at folk kommer og støtter laget i kampen om opprykk.

– Vi gleder oss til å være verter for det som bør kunne bli en folkefest på Ullern CC Vest Arena førstkommende lørdag. Nå mobiliserer alle internt i klubben, slik at vi får flest mulig til kampen, avslutter trener Ole Johan Aas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag