RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det var trangt om plassen under fjorårets markering av «Dansens Dag».
Det var trangt om plassen under fjorårets markering av «Dansens Dag».

Ren, skjær danseglede

Førstkommende tirsdag er det igjen duket for «Dansens Dag» ved Brekkedammen. Og med sol i sikte bør alt ligge tilrette for en sprek «happening».

FRYSJA: Dansens Dag har blitt feiret i Norge i åtte år, men allerede i 1982 etablerte International Dance Commitee- ITI, Unesco, den internasjonale Dansens Dag, som en markering av all dans.

Samarbeid

Tradisjonen tro blir det en stor markering tirsdag med elever fra bydelen og dansere fra Aktivum treningssenter på Frysja. Prosjektet er et samarbeid med skolene i bydelen og Aktivum treningssenter og er en del av den lokale satsningen på Den kulturelle skolesekken.
Rundt 200 elever fra 6. trinn ved bydelens skoler deltar. Og hver for seg har skolene øvet noen uker i forkant med instruktør Leonard Jackson, for best mulig å finne takten den aktuelle dagen. Dansegrupper fra Aktivum opptrer også som en del av markeringen.
Ønsket for denne dagen er at dansere verden over skal sette fokus på alle danseformer og feire kunstformen.
Velkommen til Frysja tirsdag 29. april klokken 10.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere