*Nettavisen* Nyheter.

Resignert øltyv og trillende verktøytyver

  Foto: Illustrasjonsfoto

Ungdom på skoletak, en noe resignert øltyv og en ukrainsk turist på ville veier. Her er politiloggen fra Manglerud politidistrikt

La øltyv i bakken

LAMBERTSETER: Politiet fikk onsdag klokken 17.40 melding om en slåsskamp i Mikrobølgen. Meldingen gikk ut på at en man hadde lagt en gutt i bakken. Da politiet kom fram viste det seg at mannen var ansatt på Kiwi, mens gutten var 19 år gammel og hadde forsynt seg med øl fra butikken. 19-åringen ble anmeldt for tyveriet og bortvist fra stedet.

Ikke lys i tunnelen

SVARTDALSTUNNELEN: Halv ni torsdag kveld fikk politiet melding fra bekymrede bilister om en syklist uten hjelm og lys i Svartdalstunnelen. Syklisten ble vinket til side av en av Statens vegvesenes servicebiler og politiet kontaktet. Mannen og sykkelen ble kjørt inn i arresten hvor det viste seg at mannen var Ukrainsk statsborger på ferie i Norge. Han beklaget forholdet.

Resignert øltyv

RYEN: Klokken 01.55 natt til torsdag gikk innbruddsalarmen til Kiwi i Ryensvingen. En person ble observert gå inn og ut av butikken. Da politiet kom til stedet satt en 32 år gammel mann utenfor med en six-pack. Denne var ikke åpnet, noe som trolig skyldes at mannen i utgangspunktet var veldig ruset. Butikken var trolig ikke skikkelig lukket og mannen blir anmeldt for tyveriet i etterkant.

Spilte fotball på taket

SKULLERUD: Torsdag ringte bekymrede naboer til politiet for å melde fra om tre ungdommer som spilte fotball på taket av Skullerud ungdomsskole. Politiet var på stedet, men kunne ikke finne guttene som enten var forduftet eller gjemte seg godt.

Tok seg en blås

HOLMLIA: Klokken 21.06 torsdag kom politiet over en 17 år gammel cannabisrøykende gutt på Holmlia. Tester bekreftet politiets mistanke. Gutten ble anmeldt for forholdet og kjørt hjem til sin mor.

Trillet avgårde med verktøy

SKULLERUD: Klokken 01.11 natt til fredag fikk politiet en telefon fra en person som observerte tre karer med hettegenser som trillet en trillebår med verktøy i Gamle Enebakkvei . Flere patruljer ble sendt til stedet og to karer på 42 og 26 år med trillebår ble stoppet. De erkjente å ha stjålet verktøyet fra en bod på en byggeplass. De ble avhørt på stedet, anmeldt for forholdet og dimittert. Verktøyet ble returnert til eier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag