RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Æresmedlem i Østmarkas Venner


Tullik Valstad ble på årsmøtet i Østmarkas Venner utnevnt til æresmedlem. Venneforeningens leder, Steinar Saghaug sto for utnevnelsen av ØV´s 7. æresmedlem. Foto: Tore Vøyen
Tullik Valstad ble på årsmøtet i Østmarkas Venner utnevnt til æresmedlem. Venneforeningens leder, Steinar Saghaug sto for utnevnelsen av ØV´s 7. æresmedlem. Foto: Tore Vøyen
Å tilrettelegge for brukerne og få folk ut i marka er en av hovedoppgavene til Østmarkas Venner. Dette har Tullik Valstad bidratt sterkt til gjennom 40 år. Nå er hun hedret som æresmedlem.

ØSTMARKA: Ola Dilt ble starte ti 1967 og Tullik Valstad har i alle de etterfølgende 40 år vært selveste Ola Dilt.

Kanskje det nå er på tide å kalle turorienteringsløpet for Tullik Dilt, sa Steinar Saghaug da han sammen med de 140 fremmøtte på årsmøtet hedret henne og utnevnte Oppsal-/Bøler-damen til æresmedlem i Østmarkas Venner.

Tullik har vært meget aktiv innenfor orienteringssporten både som aktiv og i organisasjonen, sa Saghaug.

Hun ble godt kjent i Østmarka under krigen da hun sammen med mannen Knut var aktive i Milorg. Hun var også med på å få reist bautaen på Sarabråten i 1946. Tullik Valstad var i sin tid med på å starte Oppsal Idrettsforening, og hun var også med på å få i gang klubbens orienteringsgruppe som i stor grad har hatt Østmarka som hjemmebane. I 1967 fikk hun OIF"s bragdmerke.

Hun var også med på å dra i gang Sarabråtenspillet. Tullik Valstad mottok æresmedlemsskapet til årsmøtets stående ovasjoner. Hun er foreningens 7. æresmedlem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere