RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Restauranten kjører deg hjem - gratis


HJEM? Kanskje blir du kjørt hjem etter middag på Grefsenkollen av - fra venstre - kjøkkensjef Steffen Hansen, eller kanskje av kjellermester Jacob Kiel? FOTO: Grefsenkollen
HJEM? Kanskje blir du kjørt hjem etter middag på Grefsenkollen av - fra venstre - kjøkkensjef Steffen Hansen, eller kanskje av kjellermester Jacob Kiel? FOTO: Grefsenkollen
"En helaften hos oss skal være en fullkommen opplevelse - og vi vil at den skal avsluttes ved din egen dør." Kanskje blir du kjørt hjem av kokken?

GREFSENKOLLEN: Grefsenkollen Restaurant ligger ikke langt utenfor sentrum, men akkurat så langt unna sentrum at drosje er en av få løsninger for å komme seg hjem etter å ha nydt god mat og drikke, på restauranten på taket av Oslo. Men nå har drifterne funnet en løsning.

"En helaften hos oss skal være en fullkommen opplevelse - og vi vil at den skal avsluttes ved din egen dør. I samarbeid med Møller Bil Ensjø tilbyr vi nå restaurantgjester som velger Grefsenkollens "Store meny" gratis hjemkjøring." står det blant annet på restaurantens hjemmeside.

– I stil til kvalitet og personlighet

Og daglig leder av Grefsenkollen Restaurant, Jon Kloster, tror godt på konseptet.

 – For å gi våre gjester en perfekt avslutning på en fantastisk kveld med god mat og godt drikke, så tilbyr vi faktisk å kjøre gjestene hjem etter middagen. Hjemtransporten synes vi bør stå i stil til kvaliteten og personligheten som man opplever under middagen, sier Kloster, men legger til at hjemkjøringen gjelder innenfor Oslo by.

Tilbudet gjelder for "vanlige" restaurantgjester. Som nevnt ved bestilling av "Store meny", men ikke ved julebord og andre store arrangementer.

– Spennende og morsom

– Med beliggenhet noe utenfor sentrumskjernen, og i tillegg ingen kollektivtransport, utenom buss på søndager, så ser vi jo behovet for enklere å komme seg hjem etter middag hos oss. Denne løsningen synes vi også er en spennende og morsom måte å "frakte" folk hjem på, sier Kloster, og legger til at det er personalet som kjører gjestene hjem.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere