RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Revyfeber på Lambertseter


Usman Mushtaq (foran) som nyfrelst frankofil i "Det utsøkte, franske kjøkken".
Usman Mushtaq (foran) som nyfrelst frankofil i "Det utsøkte, franske kjøkken".
Har du ennå ikke har sikret deg billetter til Lambertseterrevyen, er det ikke for sent.

LAMBERTSETER: Lambertseterrevyen 2010 "Alt handler om meg" spilles hver kveld klokken 19 frem til finaleforestillingen førstkommende fredag, den 19. februar.

Eksponering

Tema for årets forestillingen er det moderne menneskets trang til å eksponere seg selv - gjennom blogger, reality TV, Facebook og andre sosiale medier - uavhengig av om personen har noe fornuftig å si. Revyen er tradisjonell i sin form, men likevel høyst aktuell. Medieprofiler som Karl Ove Knausgård og Tomm-Espen Kroken må finne seg i noen kvasse stikk. Med fantastisk komisk timing og glitrende tekster er det tidvis hysterisk morsomt.

Revyen feirer 20 år i år og revysjefene lovte på forhånd en jubileumsforestilling uten sidestykke. Etter strålende kritikker fra et samlet pressekorps, er det heller ikke rart at flere av forestillingene har vært helt utsolgt.


LES HELE ANMELDELSEN HER!

Billettene går unna

– Det går veldig bra, billettelefonen har vært nedringt. Det er nesten ikke billetter igjen til kveldens forestilling heller, sier Jonas Liahagen. Revysjefen kan fortelle om enkelte som har sett forestillingen flere ganger.

– Det er helt overveldende og veldig morsomt at arbeidet vi har gjort blir satt pris på, sier Liahagen og forteller at skuldrene senker seg mer og mer for hver dag som går. Det dreier seg tross alt om et halvt års arbeid som leder for et team på 200 personer. Med den fantastiske publikumsresponsen ser det ut til at budsjettet kommer vel i havn også.

– Hvis det fortsetter sånn får vi et bra overskudd, da stiller man mye bedre rustet foran neste års revy, avslutter Jonas Liahagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere