RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ribbetelefonen åpnet


Har du spørsmål om hvordan man skal tilberede ribba? Da kan du ringe Ribbetelefonen
Har du spørsmål om hvordan man skal tilberede ribba? Da kan du ringe Ribbetelefonen
Opplysningskontoret for kjøtt (OFK) utvider hjelpetelfonstilbudet til alle har glemt feilene de gjorde året før med ribba.

LØREN: I dag åpnet OFK sine telefonlinjer, en dag før det som er vanlig.

- Pågangen var så stor i fjor at vi har valgt å utvide telefontilbudet med en dag. I fjor hadde vi 6-700 telefonsamtaler, sier informasjonsleder i Opplysningskontoret for kjøtt, Oda Christensen.

Les også: Ribbetips påMatprat.no

Hun opplyser at de får mange forskjellige spørsmål, selv om et flertall lurer på hvordan man får sprø svor.

Ribbetelefonen har nummeret 820 30 200 og den er betjent fra klokken 09-17 frem til og med juleaften..

- Jeg hadde vakt på juleaften i fjor og måtte hjelpe folk mens jeg laget julemat. Men det er bare hyggelig det, sier Oda Christensen.

Les også: Hva spiser oslofolk juleaften

I år som i fjor var det landbruksminister Lars Peder Brekk som fikk æren med å åpne ribbetelefonen i OFK sine lokaler på Løren.

- Han jobber noen timer og erklærer linjen får åpnet. Han er en god matrepresentant for Norge og han gjør en god jobb, avslutter Oda Christensen.

En ny undersøkelse viser også at det er 55% som kjenner til eller har hørt om Ribbetelefonen, og det er på samme nivå som ved forrige måling i 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere