RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RICA HOTELL: Utøverhotellet på Olympiatoppen vil fra nyttår driftes av Rica Hotels.
RICA HOTELL: Utøverhotellet på Olympiatoppen vil fra nyttår driftes av Rica Hotels. Foto: ARKIVFOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Rica overtar Olympiatopphotell

Olympiatoppens hotell ved Sognsvann overtas av Rica-kjeden.

SOGNSVANN: Fra årsskiftet overtar Rica Hotel driften av Olympiatoppens sportshotell ved Sognsvann, melder Skiforbundet.

Del på Facebook

Oppgraderer rommene

Både rom og andre fasiliteter blir dermed oppgradert. Men Rica-kjeden har også et langsiktig perspektiv. Den ønsker å være med på laget når Olympiatoppens og Norges Idrettshøgskoles utbyggingsplaner, «Campus Sognsvann», blir realisert.

LES OGSÅ: Brann på Olympiatoppen: – Var ikke et lite bål

– Vår viktigste oppgave er å tilrettelegge for at våre topputøvere kan prestere optimalt. I det bildet er det viktig med god søvn, trivsel, riktig og velsmakende mat, samt god restitusjon og hvile under treningssamlinger på Olympiatoppen. Når sportshotellet nå skal driftes av Rica Hotels, ser vi fram til et ytterligere løft på disse områdene. Vi tror også at Rica Hotels vil bidra til å forsterke følelsen av å være «hjemme» når utøverne bor her på Olympiatoppen, sier toppidrettssjef Jarle Aambø på Norges Skiforbunds nettsider.

Ernæringssamarbeid

– Engasjementet vårt i norsk idrett er viktig for oss, og driften av hotellet på Olympiatoppen gir oss et nytt ben å stå på i dette samarbeidet. Vi er opptatt av å utvikle oss videre sammen med idretten, både når det gjelder bredde- og toppidrett. Vi ser blant annet for oss flere prosjekter sammen med ernæringsavdelingen på Olympiatoppen i fremtiden, sier Pål Semb-Johansson, kommersiell direktør i Rica Hotels.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere