RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Richard til topps


Richard W. Erichsen (venstre) og Eilert Berre Ellefsen vant gull og bronse i kata.
Richard W. Erichsen (venstre) og Eilert Berre Ellefsen vant gull og bronse i kata.
Richard W. Erichsen (15) fra Sakura KK vant det regionale stevnet i kata i Bjørnholthallen.

BJØRNDAL: Treningen på landslaget med Robert Hamara som øverste ansvarlige, har allerede gitt resultater for den unge utøveren.

Omsider lykkes 15-åringen fra Smestad å gå helt til topps. I hver av de 4 rundene han gikk var det ingen som var i nærheten av å kunne slå ham. Han gikk forskjellige kata (mønster mot en tenkt motstander) i hver runde.

Dette ble en fin trening for lag NM som er i slutten av november. Det er fortsatt en del å pusse på i katastillingene for den unge utøveren for å nå helt til topps i et landsstevne. Erichsen går det siste året på Ris Ungdoms skole. Til vanlig trener han i Sakura Karateklubb, på Grindbakken Skole i Holmenkollen, hvor Robert Hamara er trener.

Landslag

I tillegg har man i høst startet eget landslag for dem som satser på kata. Her er Richard med, og det har vært en super tilleggtrening. I tillegg til katatrening får man der også ekstra påfyll med nyttig info om ernæring og annen relevant trening for å kunne nå helt til topps. I kumite ble Richard nummer tre.

Mange med

Sakura KK hadde flere utøvere med påstevnet..

Eilert Berre Ellefsen (15) fikk en flott 3. plass i kata hvor han tapte overfor Richard W. Erichsen i de innledende runder men vant over sin klubbkamerat Joachim S. Myhre (15). Torjus Klafstad (15) også fra Sakura Karateklubb tapte sin omgang og gikk ikke videre denne gang. Christian Haagensen (16) fikk en flott 2. plass etter å ha vunnet 3-0 mot den første motstanderen. Den neste tapte han 1-2 og fikk således sølv.

Det var få fremmøtte i de andre kata klassene og Arne Wallann (31) og Fahim Azimi (18) fikk hver sin 1. plass i henholdsvis Senior og Rekrutt Klassen, mens Richard Fossum (32) fikk en 2. plass i Rekrutt Klassen. Alle fra Sakura Karateklubb.

Ellers var det gøy at Sakura Karateklubb hadde med en utøver til stevnet som ikke hadde konkurrert før. Richard Fossum stilte i kata men tapte over for sin klubbkamerat Fahim Azimi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere