RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rideshow med suksess

Alna Ridesenter holdt offisiell åpning på lørdag med et stort show. Dette er en liten drøm som går i oppfyllelse, sier Lene Kragh

Alnaparken: Omtrent 300 mennesker hadde samlet seg på lørdag for å få med seg den offisielle åpningen av Alna Ridesenter. Søndagen var enda mer suksessfull, med hele tusen nysgjerrig oppmøtte.
Dette er et senter hvor de har alt de har bruk for, kommenterte bydelsutvalgets leder, Rolf Erik Johansen, som overrakte blomster til Kragh.

En ukes trening

Dette har gått over all forventning! Jentene i showet er kjempeflinke, skryter en glad, Lene Kragh, som selv deltok i showet. Hun viste frem hestekjøring som sport. Omtrent 50 stykker deltok på showet.
Vi har trent i en uke, forteller Kragh.
Showet beskrev hestens historie som brukshest og som sportshest.
Vi hadde satt opp ekstra stoler og høyballer for å få plass til alle. Tribunen ble forlenget, forteller Ingrid de Paoli.
Hun forteller at showet speiler hvordan det er på stallen, noe for alle, inkluderende og godt miljø.
Alle delene av showet er jo veldig bra, men "den første ridetimen" er veldig morsom, sier de Paoli og avslører at et nytt show er under planlegging.
Det skal settes opp i mai.

Noe for alle

Til tross for mye forsinkelser og et show som varte en god stund lenger enn planlagt, presenterte Alna ridesenter et show for både store og små, med humor, action og historie. Sketsjene viste hestene som bruksdyr og sportsdyr. Salgs hester og Hellerud Teaterverksted bidro med sitt. I tillegg var det sang og musikk. Nissen kom for å hilse på de minste.
Det er Lene som har det kreative hodet, hun sto for regien, sier de Paoli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere