*Nettavisen* Nyheter.

Ridiculousness 2013 - dekknavn

LATTERLIG RUSSETID: Men i positiv forstand, ifølge de 26 jentene fra Fagerborg, Oslo Handelsgymnasium og Persbråten. Foto: FOTO: Privat

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet:

Poenget med vårt dekknavn er ikke at russetiden er teit, eller at den er latterlig på en negativ måte. Det er mer hele konseptet med russetiden som er Latterlig, som vi også sier på Ridiculousness 2013 facebooksiden: Har du noen ganger prøvd å forklare folk fra utlandet hva russetiden er ? "we pay 1 million kroners to party on a bus for 4 weeks, we are celebrating our graduation, all though we have not had our exams yet. We get drunk and wear red and blue pants, and if we have sex in the woods we get a kongle in our hat."
DETTE ER RIDICULOUSNESS 2013.

BUSSENS FACEBOOKSIDE

Ridiculousness 2013

Bussens medlemmer

Vi er 26 jenter som representerer Fagerborg, Persbråten og Oslo Handels Gymnas.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre russebusser?

1. Sangen vår har fått ridiculously mye hat mot seg! (Noe vi bare synes er helt ridiculousness)
2. Vi tok dekknavnet til et internasjonalt level og hjalp alle andre russ i norge som sliter med å forklare den klikka russetiden til folk fra utlandet.

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Russetiden i seg selv er Ridiculousness. Vi tilbringer 3 uker rullende på en buss , mens vi fortsatt går på skole på dagen. Men vi elsker det, det er høydepunktet av videregående, det er det vi har gledet oss til siden vi var små barn som samlet russekort. Og nå er tiden her.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.