RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Allerede søndag 26. september er høstens første kultursøndag i gang. Blant dem som spiller er det lokale trompettalentet Malene Fosli Flataker.
Allerede søndag 26. september er høstens første kultursøndag i gang. Blant dem som spiller er det lokale trompettalentet Malene Fosli Flataker. Foto: Foto: Anne Kristin Fosli

Rift om Kultursøndag på Kjelsås

Da datoene for høstsemesteret på Trikkehallen ble lagt ut før sommeren, tok det bare et par dager før programmet var fullbooket.

KJELSÅS: Unni Færøvik i Nordre Aker Musikk- og Kulturutvalg (NAMK), som står bak arrangementsserien Kultursøndag Trikkehallen, er glad for at tilbudet har blitt så populært og de vurderer nå å utvide tilbudet med en scene til.

– Det er mangel på egnede og billige framføringslokaler for frivillige lag og foreninger i bydelen, så vi kunne trolig ha hatt dobbelt så mange arrangement, sier hun.

Korps og kor

I høst byr programmet blant annet på høstkonsert med Korsvoll skolekorps og deres drillere og ikke minst det internasjonalt anerkjente koret Canticum, som skal framføre nyere og eldre sakral musikk og folketoner.

Søndag 26. september

Først ut er det Ensemblekonsert søndag 26. september kl. 17.00 med messingkvintetten DissAss, trompetist Malene Fosli Flataker, Engebråten Ungdomsstrykere og a capellagruppen Monday People. Det blir en variert konsert med noen av bydelens mest lovende unge musikere i skjønn forening. Den nyoppussede kafeen i trikkehallen er selvsagt også åpen, så det blir mulig å få kjøpt både kaffe, kaker og enkel mat.

For mer informasjon om de enkelte arrangement, kan du besøke NAMK sine internettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere