RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rift om leilighetene i Lille Holtet Park


Jorunn og Gunnar Aasheim har endelig funnet drømmeleiligheten etter flere års leting.
Jorunn og Gunnar Aasheim har endelig funnet drømmeleiligheten etter flere års leting.
De 32 prosjekterte leilighetene i Lille Holtet Park ble lagt ut for salg forrige uke. I løpet av en drøy halvtime var allerede 12 leiligheter revet bort.

Holtet: Jorunn og Gunnar Aasheim var blant dem som sikret seg en leilighet. De bor i dag bare et steinkast unna, men av helsemssige årsaker ønsker de å flytte fra eneboligen.

Vi har vært på utkikk etter en leilighet i området i flere år, og for oss var dette perfekt. Beliggenheten er flott og leilighetene er tiltalende. Og for oss er Holtet det beste stedet å bo på i Oslo, sentralt og nær trikken, sier Gunnar Aasheim.

Det er likevel en god stund til de kan regne med å flytte inn. Området er regulert for byggene, men ennå gjenstår rammetillatelse og igansettingstillatelse. Med forbehold om at dette går i gjennom, vil byggestart være 3. kvartal i år. Tidligst desember 2009 er det anslått at leilighetene er innflyttingsklare.

Daglig leder i Lille Holtet Park, Lasse Røsnes, er svært godt fornøyd med oppmøtet og salget så langt.

Dette viser at det er et klart underskudd på slike leiligheter i området. Her er det mange som vil bo, og moderne leiligheter er det få av. I forkant har vi hatt over 150 henvendelser, sier Røsnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere