RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erling Fossen skriver "Om Frigg og sånt".
Erling Fossen skriver "Om Frigg og sånt".

Rik tante søkes

Vi krysser fingrene for at vår venn og divisjonskollega Manglerud Star unngår konkurs i 12. time, og får stabla et lag på bena som er sterkt nok til å unngå nedrykk. Men MS’ sin skjebne er et varsku til alle Oslo-klubber. Satser du på opprykk til Adecco, må du klare det på første, til nød andre forsøk.

2. divisjon er dødens gruppe. Her øker utgiftene mens inntektene er på stedet hvil. Her lever vi i et evig krysspress mellom bredde- og topp, der det er slåsskamp om hvem som skal få lov til å trene når, og slåsskamp med Idrettsetaten om å få skikkelige treningsforhold. A-laget vårt har trent med skøyter hele vinteren på Marienlyst, men har på et mirakuløst vis fått gode resultater i vinterens treningskamper.

Med oss på laget i år har vi også fått NIKE som utstyrsleverandør. Vi er spydspissen i deres satsing på fotballen i Norge. Aldri mer skal vi spille med de røde bortedraktene våre hjemme. Men så var det denne rike tanta da. Du behøver ikke være pen som Celine eller loaded som Mille, bare du har et par millioner som du kan bruke på Frigg fram til 2014. Si til dine bortskjemte barn at de er fjerna fra testamentet, og at det eneste barnet som fortjener dine penger er Frigg. Med tysk presisjon er vi en evig garantist for at håpløse kids blir forvandlet til skikkelige folk, hver dag året rundt.


Erling Fossen

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere