RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rikke imponerte


Gikk så det suste: Heming-løperen Rikke Bergsvand imponerte i Holmenkollen i helgen. Lørdag ble det en flott sølvmedalje i klassisk.
Gikk så det suste: Heming-løperen Rikke Bergsvand imponerte i Holmenkollen i helgen. Lørdag ble det en flott sølvmedalje i klassisk.
Rikke Bergsvand (12) gjorde det meget godt under Ungdommens Holmenkollrenn i helgen.

HOLMENKOLLEN: Lørdag ble det en sterk sølvmedalje i klassisk i rennet som regnes som et uoffisielt NM for 13- og 14-åringene.

Jeg hadde mål om topp fem, så det gikk bedre enn jeg håpet på, smiler Rikke som også fikk med seg en tiendeplass i skøyting.
12-åringen fra Heming legger ikke skjul på at det er moro å gjøre det så bra i et så stort renn.

Det blir litt mer spesielt å gjøre det godt her i forhold til de mindre rennene . Jeg regnet med nivået kom til å være veldig høyt her, og det var det også, sier Rikke som brynte seg på løpere fra hele landet.

I 13-årsklassen hadde hun til slutt bare Askers An ja Tryti foran seg på resulatlisten i mål. Hun slo Rikke med tolv sekunder.

Jeg prøvde å gå litt rolig fra start, slik at jeg kunne ha krefter igjen på slutten. Det var nok smart, for det var jevnt bak meg, smiler Rikke som slo tredjeplassen med tre sekunder.

PS! Linn Eriksen fra Heming gjorde det også godt. Hun tok andreplass søndag og fjerdeplass lørdag i J14.

Også Njårds Harald Wright klarte topp ti-plassering i Holmenkollen. Han ble nummer sju i lørdagens klassiske renn i 13-årsklassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere