RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riktig kjekt å ha

Bjerke Dramatiske Selskab trenger nye kostymer og rekvisita. Brukt- dager gir friske penger i kassa.

Årvoll: Tunet på Årvoll gård er til vanlig en rolig og fredet plett. Søndag var det benket og bodet opp for sommerens bruktsalg,
Med et kommende tiårs- jubileum i vente og påfølgende revy, trenger Bjerke Dramatiske Selskab å fornye sine kostymer. Ting og tang, gammelt og brukt om hverandre, gir penger i Selskabskassen.
- Vi prøver å få til bruktdager en gang på sommeren og en gang på høsten. Nå skal vi i gang med den nye revyen og trenger litt fornyelse. Som alle andre blir det litt Ibsen i Ibsenåret. Ellers blir det å ta fram litt gammelt stoff og blande det med nytt, sier leder av Selskabet, Iris Eriksen.
Hun legger til de er tretti medlemmer som øver en gang i uka.

Kanskje en ampel

Om det ikke var trengsel, var det et jamt sig av folk som rotet rundt i krimskramset. Det er alltid noe å finne for de som har øynene på rett sted.
- Denne skal jeg ha. Hva det egentlig er, vet jeg ikke. Men det ligner på en ampel. Kanskje noe å henge på terrassen. Med blomster i, sier en fornøyd Tove.
Hun blir fort enig med selger Jorun om prisen.

Kaffe og vafler

I skyggen på plenen sitter fem av de litt mer voksne damene. Koser seg med kaffe og vafler.
- Vi har det vi trenger fra før, men det er fint å bare sitte her og se på hva folk kjøper.
- Forresten så sitter vi nå her hver søndag om været er bra, sier Agnes Samuelsen og ler. De andre nikker og er skjønt enige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere