Gå til sidens hovedinnhold

Rimi-prosjekt er skrinlagt

ICA-gruppen har gitt opp Rimi-prosjektet i Cecilie Thoresens vei 3, og de har foreløpig ingen nye planer for tomten.

Lambertseter: Den 19. juni kunne man i Nordstrands Blad lese om planer om å bygge en Rimi-butikk i Cecilie Thoresens vei 3 ved siden av den eksisterende Rema-butikken. Tomten eies av Ica Eiendom AS og har tidligere vært regulert som industri- og kontorbygg, men en ny reguleringsplan ble vedtatt 3. mai. Området er nå godkjent for forretningsdrift, og ICA-gruppen ønsket da å bygge en ny Rimi-butikk på eiendommen.

Foreløpig blir det ikke noe av, hele prosjektet er satt på vent ett års tid, forteller prosjektleder i ICA-gruppen, Karl Erik Navestad og legger til at det er pålagte kostnader i forbindelse med reguleringssaken som gjør at man nå skrinlegger prosjektet.

Vi ble pålagt å lage gangfelt og sykkelvei helt bort til Lambertseterkrysset. Det blir for kostbart, ihvertfall i denne omgang, opplyser prosjektlederen. Saksbehandler ved Plan- og bygningskontoret, Hans Vidar Olsen, har tidligere informert Nordstrands Blad om at man i det nye reguleringsvedtaket for Cecilie Thoresens vei 3, satte et rekkefølgekrav om bygging av fortau langsmed vestsiden av tomten for å få bort endel av trafikken som i dag er noe kaotisk

ICA-gruppen kommer foreløpig til å fortsette å leie ut tomten slik det gjøres i dag:

Det kommer til å være aktivitet der, og vi har ikke diskutert å selge. Etterhvert skal det vurderes om det kan være andre kjeder i ICA-systemet som kan bruke tomten, men det er jo først og fremst Rimi som har vært interessant, avslutter Navestad.

.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus