RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ring 112!

VÅRE BYDELER: Om man blir utsatt for innbrudd, blir overfalt eller ranet - ikke forsøk selv å være helt, men ring politiet på 112, er oppfordringen fra stasjonssjef Gro Smedsrud på Manglerud politistasjon.

Og hun understreker at det er om å gjøre å handle raskt.

Kanskje vi har en patrulje i nærheten, og da har vi større mulighet til å få en pågripelse. Folk har blitt veldig flinke til å varsle oss, og jeg tror de mange hendelsene vi har hatt i kretsen vår den senere tid, og medieomtalen disse har fått, spesielt i Nordstrands Blad, har ført til at folk er mer oppmerksomme.

Stasjonssjefen understreker hvor viktig det er at folk fester seg ved detaljer. Et godt signalement, registreringsnummer på eventuelle biler, og aller best et bilde, kan være gull verdt for politiet.

Svært mange har jo nå mobiltelefon med mulighet til å ta et bilde, og et slikt kan bli fellende bevis, sier Gro Smedsrud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere