Rives i mars

Sagaen om de utslitte barnehagelokalene på nedsiden av Oppsalhjemmet ser nå endelig ut til å skulle komme et synlig steg videre. Her Vassenga barnehage som nå skal rives.

Sagaen om de utslitte barnehagelokalene på nedsiden av Oppsalhjemmet ser nå endelig ut til å skulle komme et synlig steg videre. Her Vassenga barnehage som nå skal rives.

Om en måneds tid skal endelig de forlatte lokalene til Vassenga barnehage rives, for å gi plass til «nye» Rønningjordet barnehage.

OPPSAL: De har stått der tomme i mange år nå, og ikke akkurat forskjønnet nærmiljøet.. Men i følge den siste barnehageoppdateringen i Bydel Østensjø skal rivingen av det falleferdige skallet etter Vassenga barnehage påstartes i mars.

10 avdelinger

Vassenga barnehage har forlengst flyttet driften til Tveita, og opp av asken til de gamle lokalene skal «nye» Rønningjordet barnehage med totalt ti avdelinger stige opp.

Enn så lenge holder barna til i midlertidige paviljonger og «gamle» Rønningjordet barnehage ved siden av.

Nye tegninger

Tegningene til den nye barnehagen må imidlertid endres, etter at Oslo kommune nylig bestemte at alle nye permanente barnehageprosjekter skal bygges ved hjelp av standardbygg.

Dette føyer seg fint inn i rekken av årelange forsinkelser ved barnehageprosjektet på Oppsal, men skal man tro sakspapirene til bydelsutvalgets møte 9. februar skal det i disse dager foretas raske beslutninger om eventuelle endringer og justeringer i planene.

Hvis alt går etter planen skal første byggetrinn med fem avdelinger være ferdig til slutten av august i år.

De siste fem avdelingene antas ferdig 31. desember 2009.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag