Røa Chilli triumferte i Stabæk Cup

Røa Chilli har hentet hjem seks pokaler i år

Røa Chilli har hentet hjem seks pokaler i år Foto: Foto: privat

Røa Chilli avsluttet årets sesong med å vinne Stabæk Cup denne helgen.

Bærum: Årets sesong for Røa Chilli 98 har vært en eneste stor opptur. Laget har vunnet samtlige turneringer de har stilt opp i og det var ikke uventet da de avsluttet sesongen med nok en pokal for de unge bandy-talentene.

Fra før har laget vunnet Snarøya cup, Broman cup Sverige, Kosa Cup, Røa Energizer cup og Ready Cup.

Værforholdene på Østlandet viste seg fra sin beste side denne helgen, og spillet til Røa Chilli var like skinnende som været på isen.

Les også: Første triumf på åtte år

Laget vant alle sine fem kamper i turneringen og hadde en målforskjell på 32-3! I finalen slo de Haslum 4-1 og ifølge trenerteamet kunne jubelropene kunne høres over halve Bærum.

Henrik Mathisen i Røa Chilli forklarer at treningsiveren til spillerne er oppskriften for suksessen laget har hatt denne sesongen.

– Vi har trent på fremmed kunstis i alle år og det er først nå vi får egen kunstisbane på Bogstad. Det er treningsmengden som er noe av forklaringen til den sterke sportslige fremgangen vi har hatt, sier Mathisen.

I den siste turneringen stilte de med hele troppen på kampene og samtlige 18 spillere fikk spilletid også semifinaler og finale.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.