*Nettavisen* Nyheter.

Røa Lions på plass i Kollen

På plass: – I alt 14 av klubbens medlemmer sto på i Holmenkollen og gjorde en fremragende innsats, sier Vangsøy. foto: RØA LIONS

Salg av egenproduserte program til World Cup i skiskyting i Holmenkollen har blitt en suksess for Røa Lions. I helgen var de igjen i skuddet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Selgerne var lette å se for alle som var på plass.

HOLMENKOLLEN: – For tre år siden fikk Lions Club Oslo-Røa for første gang anledning til å lage det første programmet noen sinne til et World Cup arrangement i Holmenkollen. Den gang tok vi kontakt med Norges Skiskytterforbund (NSSF) og presenterte en ide om å lage det mot å få selge programmet og annonser. Vi fikk aksept, forteller Jon Sigurd Vangsøy i Røa Lions.

Lions søker stadig inntektsgivende prosjekter for å generere penger til ulike humanitære formål.

– Dette samarbeidet med NSSF har hele tiden gått knirkefritt. Det er positivt og engasjerende, noe som klubben setter pris på, understreker Vangsøy og legger til:

– Årets arrangement i Holmenkollen ble en fantastisk opplevelse for alle tilstedeværene fra klubben, publikummere og mest sannsynlig også deltakere. Våre folk gikk i publikumsanlegget, tribunene opp og ned, eller sto ved inngangsportene der «nåløyet» var trangt.

I skrivende stund er ikke Vangsøy helt sikker på hvor de ender inntektsmessig.

– Det jeg vet er at jobben ble gjort ut fra de beste intensjoner, og vi takker de rundt regnet 23.000 publikummere for den oppslutning vi opplevde. Alt i alt var det mange blide fjes å oppleve disse dagene i dette praktfulle skiskytteranlegget.

Vi gleder oss allerede til neste år og vi er klare til ny innsats for å kunne skaffe midler til prosjekter enten i lokalmiljøet, det være seg på nasjonalt plan eller internasjonalt plan, avslutter han.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.