Røa-rapperne ser frem til semi

Rapgruppen Røa Eldresenter er klare for nye utfordringer. foto: ELISABETH C. WANG

Rapgruppen Røa Eldresenter er klare for nye utfordringer. foto: ELISABETH C. WANG

Nå skal de i ilden igjen, Rapgruppen Røa Eldresenter. Men hva publikum denne gangen får presentert er en godt bevart hemmelighet.

RØA: - Om vi har øvet mye i det siste? Ja, jeg synes da det, sier Jack Weberg med et lurt smil om munnen.

LES OGSÅ: Nå venter Hollywood

- Trives sammen

Det er tirsdag formiddag og Mette Iuel og Jack Weberg har inntatt sofaen på Røa eldresenter mens de venter på resten av gruppen.

- Det er ikke så mye informasjon å få ut av oss altså, hvis du tenker på hva vi vil fremføre på scenen fredag. Der er vi heller sparsomme, sier Iuel og legger til;

- Men, vi trives veldig godt sammen og koser oss med dette prosjektet. Vi har det rett og slett moro, sier hun.

- Ansiktsuttrykkene

Begge syntes det var rart å se seg selv på TV etter den første opptredenen. Og i tillegg se tilbakemeldingene og ansiktsuttrykkene til juryen.

- Det hadde vært morsomt når vi denne gangen inntar scenen å opptre med å spille litt i tillegg. Om det skjer på fredag? Well, you never know, humrer Weberg.

Kjent melodi

Da Iuel besøke Paris i helgen fikk hun seg en morsom overraskelse. Et par franske rappere benyttet samme sang som rapgruppen Røa Eldresenter og Iuel hadde lyst til å henge seg på.

- Jeg kjente det rykket litt i føttene der jeg satt, men jeg gjorde det ikke. Hadde jeg hatt gruppen med meg hadde det nok vært en helt annen historie, sier hun og ler hjertelig.Norske Talenter, fjerde semifinale, i morgen klokken 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.