Gå til sidens hovedinnhold

Røa tapte generalprøven

Røa tapte 2-0 for Stabæk som "måtte" vinne på Nadderud stadion - kommende helg møtes lagene i cupfinalen.

NADDERUD: Et tap for Stabæk hadde betydd en sur fjerdeplass, mens seieren lørdag betyr seriesølv og en plass i neste års Champions League, ikke så rart Lise Klaveness bød på saltomortale og dans da premiene ble overrakt etter kampslutt.

– Hadde du spurt meg før sesongstart om jeg hadde vært fornøyd med sølv i serien så hadde jeg nesten sett rart på deg, smiler Klaveness - samtidig som hun gomler på en noe tørr sjokoladekake.

– Litt tørr ja, men det meste smaker godt akkurat nå. En utrolig viktig seier for oss - og slik som serien har fortonet seg så må jeg få si meg meget fornøyd med sølv og samtidig en plass i Champions League, dessuten er det alltid ekstra morsomt å vinne over Røa, avslutter Klaveness til Ullern Avis.

– Ufortjent

Røas Emilie Bosshard Haavi måtte gå målløs av Nadderud stadion, men virket ikke til å ta altfor langt på vei etter tapet.

– Vi fører spillet i den første omgangen og jeg synes det er ufortjent å tape her, men de fikk scoringene som igjen avgjør kamper.

Dette var jo også en aldri så liten generalprøve på neste helgs cupfinale Emilie?

– Ja, men hadde denne kampen betydd noe for oss så hadde vi spilt helt annerledes. Vi skal ta cupgullet med hjem til Røa, det er helt sikkert, avslutter Bosshard Haavi med et glimt i øyet.

Ni spillere ute siste uken

Med tanke på at Røa hadde hele ni spillere som representerte ulike norske landslag sist uke, preget dette naturliknok kampforberedelsene før møtet med Stabæk;

– Det er klart vi bar preg av en dårlig treningsuke, men allikevel så synes jeg vi gjør en godkjent gjennomkjøring i denne kampen, sier trener Geir Nordby og legger kjapt til.

– Jeg er overhodet ikke overrasket over dette resultatet, men nå skal vi bruke kommende uke til å finjustere oss frem mot cupfinalen, der jeg håper å se effekten av tapet i dag, vi skal nemlig vinne gullet førstkommende lørdag - vi må jo revansjere oss etter dette tapet, avslutter alltid blide Geir Nordby.

Reklame

NÅ: Stor vinterkampanje med supergode priser