*Nettavisen* Nyheter.

Røberg-Larsen: – Yo! Hva skjer?

FRESK: BU-leder Anders Røberg-Larsen satser på friskt og ungdommelig språk i møte med ungdommen. Pizza og godteri tas også i bruk.

I morgen, lørdag, serverer tre Arbeiderparti-politikere pizza og godteri til ungdommen på Ammerudklubben i et håp om å få dem til å snakke politikk.

AMMERUD: Anders Røberg-Larsen er leder for bydelsutvalget i Bydel Grorud. Han er også leder for Oslo Arbeiderpartis valgkamp.

Lokalavisen har tidligere skrevet at han personlig skal banke på flere dører enn noen har gjort før i en valgkamp i Norge. Nå tar han nye spenstige grep i kampen for å engasjere Groruddalens innbyggere.

På Facebook er det opprettet et arrangement med tittel «Ungdomsmøte i Groruddalen». Her inviterer Røberg-Larsen til møte førstkommende lørdag sammen med Khamshajiny Gunaratnam.

De fører et svært ungdommelig språk.

«Yo! Hva skjer? Har du to minutter til å lese dette? Vi er politikere og vi vil møte deg.»

«Vi synes du som er ung og bor i Groruddalen trenger å bli hørt. Hva er viktig for deg og hva er viktig for din familie? Arbeiderpartiet er Norges største parti - hvordan kan vi gjøre Oslo og Norge bedre for deg?»

Slik innleder de to politikerne som håper å treffe ungdommene hjemme.

Satser på Obama

De er ute etter å få ungdommen til å tenne på lokalvalget i Oslo, men bruker Obama som lokkemat.

«Politikk høres kjedelig ut - men tro oss: det er spennende og viktig. Amerikansk politikk høres kanskje kjedelig ut - men Obama - han har vel dere hørt om? Dette blir driiitbra :)», skriver de to på Facebook.

Godteri og pizza

De to politikerne sier de vil møte ungdommen og høre hva de har og si.

– Det blir servert pizza, godteri og brus. OG - vi skal snakke sammen, lover de to som har opprettet arrangementet. Saken avsluttes med kameratslig hilsen fra Andrine Johansen, Khamshajiny Gunaratnam og Anders Rødberg-Larsen.

LES HVA RØBERG-LARSEN SIER OM GRORUD: Stolt av Svarttjern, savner attraksjoner

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.