Gå til sidens hovedinnhold

Roberts herlige cuptriumf

Trosterudgutten Glenn Roberts (21) startet opphentingen for AaFK da sunnmørslaget ble cupmestere på Ullevaal.

ULLEVAAL: Med Kjetil Rekdals tillit fra start, innledet Glenn Roberts cupfinalen med å ligge å lure på Moldes offsidelinje.

Og han skulle få betalt etter hvert.

Men først ble romkamerat og oppsalgutten Fredrik Carlsen utvist etter å ha fått sitt andre gule kort, på stillingen 1–0 til Molde.

Tre minutter senere startet trosterudgutten opphentingen for AaFK.

– Silva (Diego, journ. merk.) kommer alene med keeper, og det ser ut som har prøver å finte seg forbi. For min del ser det ut som straffe, men i og med at dommeren ikke blåser, fullfører jeg løpet mitt, og setter ballen enkelt i mål, forteller Roberts.

Elleville fans

Deretter hopper han i armene på elleville AaFK fans og jubler hemningsløst sammen med dem for cupgoalen.

– Det føltes utrolig deilig å score, også fordi Fredrik ble utvist. Det var en liten trøst for ham, og at vi klarte å ta gullet til slutt er helt fantastisk, gliser målscoreren.

«Oslodampen»

Dette er for øvrig Roberts andre cupgull på rad. I fjor spilte han noen av de første rundene for VIF, men i år var han selv i aksjon på ullevaalmatta.

Han kom til AaFK før denne sesongen, og trives i sunnmørsbyen.

– Det er en fin, liten by, men det er veldig hyggelig å bo sammen med en annen oslogutt. Da holder vi litt oslodampen oppe, vettu, ler Roberts.

Sølv til Holm

På motsatt side av cupbanketten tok en annen groruddøl plass søndag ettermiddag. Lindeberggutten Thomas Holm var naturlig nok skuffet over cuptapet.

– Utrolig kjipt, depper han.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene