*Nettavisen* Nyheter.

Rock'n Roll på Furuset

Lørdag blir det Rock'n Roll i Furuset Forum: -Her skal det danses, rockes og synges, sier Dag Foosnæs fra Furuset Ishockey.

Furuset: Sammen med Idrettsforeningen og supporterne, arrangerer Furuset Old Boys Ishockey stor fest på lørdag. Det blir blant annet diskotek, karaokeshow og pianobar. Hovedattraksjonen blir New Jordal Swingers, som har et bredt repertoar:
Dette blir en ren intimkonsert med gruppa. New Jordal Swingers har holdt det gående i 30 år, og har vel gitt ut like mange plater, sier Foosnæs. Han fortsetter:
Det mange ikke vet er at de har vært backingband for blant annet Marius Müller, og det blir en gjesteopptreden i Müller-stil.
Han understreker at denne kvelden blir rock'n roll, og ikke en dansebandkveld;
Vi har også fått inn DJ Jannick, som sikkert mange husker fra Ridderhallen i Oslo. Han får det garantert til å svinge, så her blir det noe for enhver smak, sier Foosnæs.

Karaokemannen kommer

I tillegg kommer Karaokemannen. I følge hans egen nettside er han den første menneskelig jukebox, som synger det du ønsker - alt fra Elvis til Britney Spears:
Han skal dra i gang et skikkelig karaokeshow, hvor gjestene også kan bidra, sier Foosnæs.
Det er første gang Furuset Ishockey og Idrettsforeningen arrangerer en så stor fest sammen, og de er naturligvis spent på oppmøtet: - Vi kan ta i mot 500. Foreløpig er det ledig plass. Erfaring viser at mange venter til siste liten med å melde seg på, men da kan det jo være fullt allerede, sier Dag Foosnæs.
Inngangsprisen er 200 kroner for underholdningen, og aldersgrensen er 23 år. Overskuddet går til Furuset Hockeys A-lag og til junioravdelingen.

Lover mer moro

Hvis festen blir en suksess lover Dag Foosnæs at det blir mye moro fremover i Furuset Forum: - Vi synes forumet bør bli brukt mer. Får vi det til vil vi bruke lokalene til en musikkarena for bydelen. Det hadde vært flott med et 80-talls party med The Monroes, et nostalgisk møte med Chris Thompson fra Manfred Man Earth's Band, og kanskje til og med Dum Dum Boys, sier en ivrig Dag Foosnæs.
Han tror dette blir kjempegøy og oppfordrer folk til å ta med godt humør og dansesko. Påmelding kan skje via www.karaokemannen.no. Hvis det er plass, kan man også melde seg på direkte lørdagen. Når det gjelder antrekk er det i følge Foosnæs så åpent som "pent rocka"!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag