Gå til sidens hovedinnhold

Rock i regnet

Litt regn stopper ikke ekte rockere når bassen er stemt og høytaleranlegget er wattet opp på maks.

Bøler:Ved utescenen står Petter Nøding fra Blue Basement og nikker i takt med musikken fra Tollvesenet.

Jeg har vært her siden åpningen klokken to, og går ikke hjem før siste band har spilt. Aller mest gleder jeg meg til å spille selv, sier han. Så langt har han en klar favoritt blant bandene. N-ice var overaskende bra. Jeg hadde ikke trodd at det var min type musikk egentlig, men de var flinke, skryter Petter.

Tilbake til 80-tallet

For hva skjer når en klassisk musikk-entusiast danner band med punk-fantaster?

Det måtte bare bli 80-talls rock, forteller keyboard-spiller Michael Nielsen i bandet N-ice med den største selvfølgelighet. I to år har han spilt i band sammen brødrene Marius og Fredrik Ihler. N-ice kan fra tidligere skilte med opptredener både på Musikkens Dag og Øyafestivalen. Foran lørdagens konsert på Bøler hadde de tilført to nye sanger til sitt repertoar som de var spente på å fremføre for publikum.

Det er alltid artig å opptre, spesielt på en lørdag for da er alle avslappet og klar for helg. Uansett om det er tre eller 300 publikumere gir vi alltid alt på scenen, fortsetter Michael.

Fullt trøkk

Den Fransk-Tyske Alliansen var et mer utypisk band på helgens rockearrangement. Tre jenter på kontrabass, fiolin, og ukulele og gitar stod for intrumental musikk med alt fra velkjente "Girl from Ipanema" til egenkomponerte "En mann uten bart er som en kvinne med".

I tillegg til å spille i dette bandet, er jeg også med i Multifarious og Blue Basement, forteller Anniken Stabbetorp. Anniken forteller at hun også er en del av arrangementsgruppen, så tempoet er på topp gjennom hele dagen. Men gøy er det! forsikrer hun.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget