Gå til sidens hovedinnhold

Rock'n'roll-bonanza

Det er på grensa til festival når Tumblewine Films feirer 15 år på Parkteatret.

LØKKA: - Dette må være det største enkeltarrangementet på Parkteatret i Oslo i moderne tider, forteller Gunnar Knutsen - mannen bak Tumblewine Films som feirer 15-årsjubileum med ekte rock'n'roll-bonanza på Parkteatret på selveste påskeaften i en e-post til Østkantavisa.

Og forklaringa på hvorfor et slikt kjempearrangement er enkel.

- Det er på tide å sette søkelyset på rock'n'roll-filmer, som det dessverre finnes så alt for lite av i Norge, sier Knutsen.

Selv har han blant annet laget filmen "Folkefor - en brun film om Frank Znort Quartet" som hadde premiere i 2007.

Filmen er en av mange som skal vises på Parkteatret neste lørdag, i tillegg til en lang rekke band som vil underholde fra scenen.

- Det blir svær feiring, på grensen til festival, med to scener, åtte band og film, video og premierer på digert lerret, forteller Knutsen og frister med blant annet hallingpunk fra PearlyCatz, den groovytrioen Aurora Plastic Monster og Los Plantronics, som nylig fikk kontrakt med Little Steven.

I tillegg til Frank Znort Quartet, som selv feirer 11-årsdagen sin på påskeaften.

Av filmer vises selvfølgelig Folkefor, men også klassikere som "1-2-3 Forever", "People Like Me Like People Like Me" og "Pol til Pol".

Det blir med andre ord en kveld i rockens og ikke minst østkantens tegn på Parkteatret påskeaften. Dørene åpner klokka 18 med show/ filmstart et kvarter senere og det vil være gratis kaffe og kake til de første som kommer.

Deretter ingen pause i programmet før det hele tar slutt klokka 03.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar