Gå til sidens hovedinnhold

Rock n`roll i Storstua

Ove Rocketroll sang så høyt i Storstua på Tveten gård sist søndag at det var like før taket løftet seg. Han var morsom, livlig og fikk barna med seg.

Tveita: Moromannen og underholderen Ove Rocketroll gjorde mange skøyerstreker i Storstua på Tveten Gård sist søndag. Han lagde mange rare grimaser, lekte gorilla og plasserte hodet i et dolokk. Det var topp stemning og barna lo og koste seg.
- Are you reeeeadyyy? skrek han ut og gjør et kjempehopp på scenen.
- Yeeees! svarte barna spent.
- Nå skal vi synge så høyt at hele taket løfter seg!
Og hva annet kan vel et rocketroll gjøre enn å rocke vilt på scenen.
- Jeg hører hjemme i Rockeland, i Rockeland, i Rockeland, og alle de som rocke kan, hører hjemme i Rockeland, synger han ut og herjer med gitaren. Ove Rocketroll fortsatte med å synge Pippi Langstrømpe og Mikke- Mikke Mus. Og det var like før taket løftet seg et par centimeter, for han sang veldig høyt!

Vil aktivisere barna

Målet var å aktivisere barn i nærmiljøet, og det var ikke akkurat spesielt vanskelig. En av guttene på første rad stilte gledelig opp på scenen med en gåte.
- Hva er det som har fire bein, 1 bein og 3 barn? spurte den lille gutten, mens han står på ett ben.
- Jo, svaret er et menneske. Babyen har fire bein, barnet har ett, mens gamle mennesker har 3 barn.

Mange planer

Ove Rocketroll, som er mest kjent for barne- og familieopptredener, driver mye med sang og underholdning. Han er ute med ny CD, "Ove Rocketroll" som blir lansert i hele landet i november. I tillegg skal han opptre i God Morgen Norge på TV 2 og barnefestivalen på Kalvøya neste år. Søndagens forestilling er bare en av mange forestillinger, hvor han er livlig og morsom.
- Normalt gaper jeg veldig høyt. Så høyt at jeg blir helt rød i fjeset, smiler han og legger ikke akkurat skjul på at han kan flere triks for å engasjere barna.
- Jeg synes det er kjempemoro å jobbe med barn, de er så ærlige og får en til å strekke seg litt lenger, sier Ove Rocketroll.

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21