RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rock over rampen


Gitarist Lars Gundersen, vokalist Peder Karijord og resten av bandet Feedback fikk æren av å avslutte Kyllingrock.
Gitarist Lars Gundersen, vokalist Peder Karijord og resten av bandet Feedback fikk æren av å avslutte Kyllingrock.
Brettkjørerne på Haugenstua fikk rock til skatingen sist torsdag.

HAUGENSTUA: Stovner Rockefabrikk arrangerer konserter med lokale band flere ganger i året. Vanligvis bruker fabrikken sin egen scene, men årets Kyllingrock var flyttet til den nye scenen på Haugenstua skatepark.

Syv lokale band leverte rockeriff fra scenen høyt oppunder taket i skatehallen, som drives av motorsenteret på Haugenstua. Det er også motorsenterets folk som har bygget scenen.

Scenen har blitt kjempekul. Dette er Groruddalens nye kulturhus, slår Stovner Rockefabrikks leder Lars Tefre Baade fast.

Passer bra

Mens musikerne rocket oppunder taket i den ene enden av hallen, var skaterne både høyt og lavt i motsatt ende av lokalet. Midt imellom var både høyttalerrigger, lyskaster og tilskuere som fikk med seg både skating og musikk.

Jeg synes rocken passer bra inn her. Jeg har hørt at skaterne pleier å ha bakgrunnsmusikk når de holder på her, så da tror jeg de setter pris på liveband også, sier Baade.

Rockefabrikkens leder synes også det er positivt at skaterne og rockerne er hverandres tilskuere under henholdsvis rockekonsertene og pausene i programmet.

Flere ganger

Lars Tefre Baade utelukker ikke at rockefabrikken lager flere konserter i skatehallen eller på den store plassen utenfor.

Det er kjempegøy å gjøre noe sammen med motorsenteret, sier Baade.

Rockefabrikken har fire faste konserter årlig. Om flere av disse havner i skatehallen eller det lages egne konserter på denne arenaen, er ikke avklart. Men uansett lukter det mer rock for skaterne i fremtiden.


Mer om Kyllingrock i papiravisen 27. mars!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere