RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rock, sol og liv på haugen


Magnus og Ask i olabilløpet.
Magnus og Ask i olabilløpet.
St. Hanshaugen badet i sol da Bydelsdagen ble feiret med musikk, olabilløp, og dans lørdag.

ST. HANSHAUGEN: Akkurat som at man har rally Monte Carlo har vi St. Hanshaugen Grand Prix, sa en strålende fornøyd milø og utviklingsminister Erik Solheim for å innlede det store olabilløpet på haugen lørdag.

Han var heller ikke snau med å rose de flotte hjemmelagde doningene for deres utmerkede miljøvennlige profil. Stemningen var til å ta og føle på da entusiastiske foreldre, smånervøse og noen svært selvsikre deltagere, gjorde seg klare. Reglene var spikra:

Alle bilene må ha bremser og alle må kjøre med hjelm.

Jeg skal vinne, sa Ola Knutsen i sin flotte Homer Car som også broren kjørte én runde, i det spennende løpet.

Long Mask

Magnus og Ask imponerte særlig med sine skateboardferdigheter og originale kostymer i olabil-løpet.

Vi fant ut at vi skulle være med først i går, sa Ask etter første runde i løpet. På hvert sitt «Longboard(langt skateboard) rullet de nedover mot andedammen i parken i et rykende tempo, utkledd og maskert.

Vi kaller oss Long Mask, sa gutta til Lokalavisen etter et vel gjennomført løp som høstet applaus blant publikum.

Si at vi heier på alle vi kjenner, sa tre korpskledde jenter på benken, som fulgte entusaistisk med.

Bydelsutvalgsleder Torunn K. Husvik åpnet offisielt bydelsdagen, etter at et marsjerende storkorps fra Bolteløkka og Ila skole hadde vist sine spille ferdigheter.

Vi skal snart danse, forteller Sofie Victoria Thoren Andersen. Sammen med Ida Von Hanno og Mathilde Hyldal Eberholst får de stylet håret, og gjort siste finish på den dramatiske sminken. Black Kiss fra Hammersborg Fritidsklubb rocket scenen med tøff dans. Det ble også klassisk ballett av elever fra Anne Torill Frischs ballettskole, folkblues fra Jens Carelius og St.Hanshaugen bandet Liba Liba Skunk var med.

Rock

Gutta i The young brother boys gjorde alle oppmerksomme på at «your mom doesn`t count as a fan», da de inntok scenen. Bydelspolitikerne stilte med stands, Pantagana kunstkluubb var til stede, og mange fikk med seg en aldri så liten tårnvandring.

De heldige vinnerne av fotokonkurransen fikk også vist frem kunsten på haugen, der fotografiene hang i trærne mens de vaiet i vinden. Kultur og nærmiljøprisen gikk til Kongene på Haugen, og den nyopprettede Inkluderings og Mangfoldsprisen til St..Olavs menighet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere