*Nettavisen* Nyheter.

Rocka for deLillos

Lambertseter: Lokale bandentusiaster dro i gang årets bydelsdager med skikkelig rockekonkurranse på Symra. Vinnerne fikk en studiotur, og Lars og Lars fra deLillos var kveldens dommere.

Konkurransen var delt opp i to kategorier. En for de uten særlig banderfaring, og en for de med, og hele ti lokale band prøvde å overspille hverandre på veien til topps i konkurransen.
I kategorien for de nystartede bandene var det The Dandruff Revolution, med Magnus Krogh Ankerstad, Gard Høivang, Henrik Bjørlo og Håvard Zhal, som spilte seg inn som dommernes, som blant annet besto av Lars Lundevall og Lars Beckstrøm, fra deLillos, førstevalg. Men det var hard konkurranse med de andre bandene; Necronomicon, The sleepyheads, The snuggle Ducks og Spleen.
I kategorien for de mer erfarne, måtte Grim Fandango, Stian Svendsen og Simen Hauge Paulsen, Pollution og Umbrellas for all se seg slått av The Slow painters, med Andreas W. Lindvåg (vok/git), Simen Evensen Breen (vok/git), Pål Wangsnes (bass) og Øivind Bersvendsen (tro).

Teknisk trøbbel

Konserten, som var et arrangement i samarbeid mellom; Nordstrand musikkråd og Bydel Nordstrand ved Lambertseter ungdomsklubb, slet med tekniske svikter, og gjorde at kvelden ble senere en antatt. De tekniske feilene gjorde også at kveldens konferansierer, Cornelia Kjernes og Magnus Refsland Kaspersen, måtte gi en like iherdig innsats som banda de presenterte, fordi de unge ungdomsråd representantene fikk seg flere spontan turer på scenen. Et av bandene måtte også bytte sitt originale fremføringsvalg, fordi de ikke fikk synthesizeren til å fungere.

Larsene

Lars og Lars fra deLillos entret også scenen som musikere denne kvelden, og introduserte konkurransen med låtene; Svigermor og Jeg vil aldri bli en stjerne, til de rundt hundre publikummernes store glede, før de avsluttet med ordene;
-Nå lar vi ordentlige folk spille ordentlig musikk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag