Rocka Impuls i Grorud kirke

Musikk fra kjente spillefilmer sto på programmet da Impuls Tensing holdt sin årlige sommerkonsert.

Grorud: Grorud Kirke hadde godt besøk på fredagskvelden. Ikke alle hadde benka seg foran TV-skjermen og fulgt oppstarten på fotball-VM.
Bandet åpnet med en intro fra Beverly Hills, før koret kom på. Med "Eye of the Tiger" la koret grunnlaget for en rocka musikkveld.
Låta som Survivor hadde sin eneste hit med tidlig på åttitallet, og som var laget til filmen Rocky III, var rene vellyden for Lokalavisens utsendte. En gammel vinylfreak.

Allsang

Før pausen fikk koret alle de frammøtte med seg da de framførte Sweet Home Alabama. Taktfast klapping var fin oppvarming før annen del av programmet og den obligatoriske kirkekaffen.
En ivrig og virksom prest er travelt opptatt i pausen. Utsolgte loddbøker og velsmakende kaker til kaffen borger for en vellykket kveld.
- Kirken og kirkerommet tåler godt litt rocka musikk. Det er ungdommen selv som velger ut låtmaterialet, og jeg har tillit til at det er passende. Om vi spiller litt rocka musikk i kveld er det langt fram før vi har Lordi her, ler prest Hanne Kleveland.

Flere gutter

Impuls fortsatte med mer filmmusikk etter pausen. Koret fungerer best på de låtene med raskt tempo. Mangelen på guttestemmer blir ikke så framtredende da.
Samspillet med bandet fungerer bra selv om de nesten ikke hadde øvd sammen.
- Vi skulle gjerne hatt med oss flere gutter. Tensing er jo bare moro og du får mye opplevelser. Senere i sommer skal hele koret til Århus, sier kveldens dirigent Yohanna Arias.
Hun har selv lang fartstid både fra koret og i kirkens ungdomsarbeid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.