RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rocka jubileumsmarked feiret Bestum skole


svingende: Amalie Engh (12), Leade Louise (13) og Mathilde Borreng (13) og resten av Bestum skoles bandgruppe fikk det til å svinge skikkelig på onsdag.
svingende: Amalie Engh (12), Leade Louise (13) og Mathilde Borreng (13) og resten av Bestum skoles bandgruppe fikk det til å svinge skikkelig på onsdag. Foto: Alle foto: Teodor Bruu
Det svingte skikkelig da flere hundre elever, foreldre og tidligere elever feiret Bestum skoles første 90 år.

Bestum: Flere hundre personer samlet seg på skolegården til Bestum skole for markedsdag, underholdning og fest på onsdag.

Del på Facebook

Pølsekøen var lang, ansiktsmalingen var populær og loddsalget gikk unna i en fei, men jubileumsfestens store høydepunkt var nok showet skolens bandgruppe hadde satt opp.

Litt skummelt

– Det er kjempegøy på markedsdag, og ekstra kult i år da det er jubileum i tillegg, sier Mathilde Borreng (13). Hun er en av sangerne på årets sceneshow.

– Hvis man gjør noe feil, er det litt skummelt, for det er så mye mennesker her, fortsetter hun.

– Varme, godt humør og mye folk er det som oppsummerer dagen best, sier Axel Villanger Bang (11). Han solgte lodd under markedsdagen, og var veldig fornøyd med hvordan dagen gikk for seg.

Ødela døren

Etter å ha innbudt til fest i skolegården, inviterte Bestum skole alle videre til Ullern Kirke. Her ledet Øystein Bache en kveld der elever, tidligere elever og bydelsutvalgsleder Carl Oskar Pedersen (H) hadde mye varmt å si om Bestum Skole.

– God, bedre, Bestum, oppsummerte Bache skolens 90-årige historie med.

Noen innrømmelser ble det også i kirken. Arne Berggren innrømmet å ha ødelagt skolens dør i 1969 – men forsøkte å gjøre det godt igjen ved å gratulere skolen med å ha Norges mest sexy rektor!

– Bestum er litt bedre enn alle andre skoler, fastslo han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere