RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Daniel Sandås på scenen.
Daniel Sandås på scenen.

Rocka kokker videre

På landets feteste rockescene pirret mesterkokkene fra Nordstrand smaksløkene til juryen, og slo en gang for alle at mat er kultur.

SENTRUM: Årets fylkesfinale i UKM gikk av stabelen på Sentrum Scene. Over 200 deltakere hadde gjort sitt på, bak og foran scenen. Et skikkelig maratonprogram. Åtte stive timer med tenna i tapeten og hæla i taket. Kjente og ukjente artister tiljublet og hyllet.

Rocka kokker

Det var første gang et kokkelag stilte til UKM på Nordstrand. og laget "Heavens Kitchen" gjorde også inntrykk på den mer feterte juryen i fylkesfinalen.

- Bare stilig, låter det fra Daniel Sandås etter et sceneshow i rampelyset. Og som med sine retter pirret smaksløkene til de utvalgte såpass at det bar videre til landsfinale i Trondheim. Mat er kultur!

Markerte seg

Happeningen på Sentrum Scene er en kulturell forbrødring med utstillere, band, sangere og dansere, crew og filmfolk.

Og som tidligere år var det mange fra vårt distrikt som markerte seg.

- Vi var med i fjor også, og det er bare gigamantisk å opptre her, sier trommisen i Blue Basement, Petter Nødinge, etter sin seanse.

Videre kom de ikke, men det gjorde bandet Tuba Tuba og Mathilde Brandt med sin kunst.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere