Gå til sidens hovedinnhold

Rockefeller sparket i gang konserthøsten

25-års jubileet til Rockefeller strekker seg helt frem til jul med mange godbiter. Torsdag feiret de seg selv på taket i Torggata.

OSLO: Kanap éer, forfriskninger og en solid skare av samarbeidspartnere, presse og venner inntok Rockefeller-taket sammen med en sommersol som ofret sine siste krampetrekninger for sesongen.

Del på Facebook

Alt mens musikkbransjen leste seg igjennom programmet for hva den mørkere årstiden har å tilby.

Det skulle ikke ta lang tid med skumlesing før man kunne fastslå at Rockefeller, Sentrum Scene og John Dee også denne sesongen har noe for de aller fleste.

En sesong som starter med Åge Aleksandersen og Sambandet og slutter med Young Neils. Inn i mellom der? Jo, fra gammelt til nytt. Fra Yes, Whitesnake, Saga, The Hollies og deLillos til nyere ting som Montée, El Cuero, Fleet Foxes, Ida Jenshus og Kvelertak.

SE DEN TOTALE OVERSIKTEN FOR KONSERTHØSTEN HER

Noe for alle

- Vi er et for stort sted til å bli for sjangerspesifikke, og samtidig vil vi ikke være det heller. Vi vil gi gode opplevelser til alle, uansett alder og musikksmak, sier Bo Hustoft fra husets bookingavdeling. Sammen med Vegard Engelsvoll og Joakim Throndsen har han satt sammen et program av artister fra slutten av 60-tallet og frem til i dag.

Oslo er en av de viktigste konsertbyene i nord-Europa, og Hustoft får gode tilbakemeldinger når store internasjonale steder har spilt foran det dedikerte norske publikum.

- Mange artister synes Oslo er en interessant by å spille i. Det selges mye billetter her, og vi har et dedikert og hengivent publikum, sier Hustoft.

Egne favoritter

Blant høstens program har selvfølgelig Hustoft egne favoritter som han ønsker å anbefale for Rockefellers gjester.

- Bon Iver er selvskreven. En av mine stolteste øyeblikker var da jeg booket han til John Dee for en del år tilbake. Jeg brukte samtlige muskler i kroppen for å få det til, smiler Hustoft og legger til:

- PJ Harvey, Lars Winnerbäck og Fleet Foxes blir fantastiske opplevelser. Jeg vil også be folk kjenne sin besøkelsestid når Yuck inntar John Dee i slutten av oktober sier han.

Gode besøkstall og en god tilgang på spennende artister frembringer smil i bookingavdelingen på Rockefeller.

- Å ha en jobb som går på å gi folk gode opplevelser er fantastisk. Og jeg synes også at folk skal unne seg gode opplevelser så ofte de kan, smiler Hustoft til slutt.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto