RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bandet Graphics Napkins hadde flere trofaste fans foran scenen.
Bandet Graphics Napkins hadde flere trofaste fans foran scenen.

Rockefest på Bøler

Hundrevis av ungdommer fant veien til Bøler da Klubbrock XXL gikk av stabelen i helgen.

BØLER: To scener, 17 band, strålende sol og massevis av musikkinteresserte ungdommer gjorde sitt til at historiens andre Klubbrock XXL ble en suksess.

Valuta for pengene

Vi er storfornøyd med alle band og publikum. Vi hadde over 300 mennesker som gjester inne på arrangementet i løpet av dagen, forteller medarrangør Petter Nøding, som selv fikk æren av å avslutte arrangementet med bandet sitt Blue Basement..

Veldig mange band gjorde kjempekonserter, og vi hadde ingen seriøse problemer av noe slag. Dette skal definitivt gjentas neste år, fastslår 18-åringen.

Klubbrock XXL ble arrangert første gang i fjor, og er et rockemaraton der ungdomsband spiller kontinuerlig i løpet av de rundt åtte timene arrangementet varer.

Med både innendørsscene og utendørsscene fulle av opplevelser til bare 20 kroner for en hel dag, kan man ikke si annet enn at publikum bør ha fått valuta for pengene!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere