RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rocken er sikret

Det er ingen som har hatt noen særlig suksess ved å spille AC/DC aktig. Nå er de gamle rockerne muligens ute på sin siste turne og vi trenger noen som kan denne kulturarven videre. Australske Airbourne tar heldigvis ansvar.

SENTRUM: På John Dee, mandag, viste australienerne hva de er gode for. Med bar overkropp fra låt en, ga bandet en oppvisning i god, ærlig og deilig rock.


Enkel oppskrift

John Dee var fylt til randen av rock’n’roll glade mennesker. Og grunnen er enkel. Fire karer - trommer, bass, to gitarer og en vokalist med energinivå på linje med en ung Angus Young.


Verdens største

Mulig Airbourne er lei den evinnelige sammenligninga med sine aldrende landsmenn, med det er ikke til å unngå. Dette er riffbasert rock i sin pureste form.

Dessuten er det ikke verst å bli sammenlignet med et av verdens største rockeband.


Stort band - liten scene

Evigunge AC/DC trenger en arvtager og Airbourne er de opplagte tronarvingene. Vi som var så heldig å ha billett til John Dee denne kvelden vil i mange år skryte av å ha sett de på en så ”liten” scene.

Bandet turnerer stort sett hele tiden, og vil i løpet av våren feie over resten av Europa. Deretter følger en lengre festivalsommer, men nytt stopp i Norge på Norway Rock i Kvinesdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere