*Nettavisen* Nyheter.

Rocker opp Bøler igjen

Petter Nøding (foran) og Jørgen Erickson Midtbø inviterer lørdag nok en gang til rockemaraton på Bølerklubben. ARKIVFOTO

For tredje år på rad braker det løs med Klubbrock XXL på Bøler.

BØLER: Fra klokken 15 i morgen, lørdag, og utover kvelden kan du oppleve masse band fra Oslo og omegn spille på Bølerklubben. Her blir det både inne- og utescene.

– Dette er en konserttradisjon vi har hatt stor suksess med og vi ønsker å utvikle konseptet videre. De første to årene har vi stolt på lokale ungdomsband, men i år har vi virkelig tatt Klubbrock XXL til et nytt nivå, forteller Petter Nøding.

17 band

Av over 30 påmeldte band, er 17 band håndplukket til å spille på årets Klubbrock XXL.

Kveldens største navn er Heroes & Zeroes, som avslutter lørdagens rockemaraton. Blue Basement, Aristillus og Tuba Tuba er andre navn på plakaten.

Arrangørene har fått økonomisk støtte fra blant annet Østensjø ungdomsråd og Frifond Musikk. De har leid inn to profesjonelle lydteknikere og profesjonelt utstyr, og lover skikkelig trøkk.

– Vi skal virkelig vekke liv i gamle rolige sjeler og skape en uforglemmelig dag med musikk på Bøler, sier Nøding, som selv spiller i Blue Basement.

Billig moro

Ifølge arrangørene ventes det hundrevis av ungdom fra fjern og nær til musikkfesten på Bøler.

– Festivaldagen koster bare simple 30 kroner. Det vil bli masse forskjellig kvalitetsmusikk for ungdom, samt mulighet for å være sosial og ha det moro, sier Nøding.

I tillegg til konsertene er det åpen klubbkafé med mat og drikke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.