*Nettavisen* Nyheter.

Rocket for hundrevis

Ask Vatn Strøm (fra venstre), Ingeborg W. Frøynes, Magnus Torfoss Skåre, og Daniel Lund gikk i ilden under UKM på Sentrum Scene. ALLE FOTO: Anders Jørstad

St. Haugen-rockerne i Sockets entret UKMs fylkesmønstring med dommedagsprofeti søndag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Godt innøvd scenemanøver fra denne karen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Spenstige jenter både på og over scenekanten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Er dette et publikumsfrieri i ordets rette forstand?

Klikk på bildet for å forstørre.

Mathilde Fongen representerte Bydel Frogner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Artistnavnet There are nerds on the dancefloor levner ingen tvil om hvem vi har med å gjøre.

SENTRUM: Det var mot oppunder 250 artister at rockebandet fra St. Hanshaugen og Frogner kriget om finalebilletter til landsfinalen i Trondheim i slutten av mai. Men den ferske og diggbare singelen «Running» vant ikke frem i den beinharde kulturkampen som foregikk både med musikk, dans, beatboxing, luftakrobatikk og fotballtriksing (!).

SE BILDENE HER

Tusen tilskuere

Men selv om vokalist og gitarist i Sockets, Magnus Torfoss Skåre (15) ikke trakk det lengste strådet, depper han ikke av den grunn.

- Vi synes det var kult å bare få komme til fylkesfinalen. Lyden var kjempebra og det var moro å spille for så mange tilskuere, forteller rockeren som ble småskjelven i beina etter å ha opptrådt foran svært lydhøre tilskuere som telte rundt 1000 i tallet.

Tøff konkurranse

Bandkollegene Ingeborg W. Frøynes (15) på bass, Daniel Lund (16) på trommer og Ask Vatn Strøm (15) på gitar, sier seg enig med vokalisten Mangus at konkurransen var temmelig tøff. Mens Tobias Hansen fra Stovner trikset til seg finalebillett med fotballen, rapet duoen i JNL fra Sagene til seg det samme med fantastisk beatboxing.

Med den ferske singelen om dommedagsprofeti, som man kan høre på myspace/socketshte, kan de ellers så blide og optimistiske rockerne glede seg til masse spillejobber fram mot sommeren.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.