*Nettavisen* Nyheter.

Rocket med stil

Sebastian Dessen i rockebandet Monkyeminds kjørte en 80-tallspreget stil på UKM søndag. Foto: Anders Jørstad

Rockere og sangfugler fra Ullern møtte hard konkurranse under UKMs Fylkesmønstring på Sentrum Scene søndag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ingrid Anne Dissen (foran), Ingeborg By Raaum og Ingeborg Mantor i Ullern-jentetrioen The 2 Wannabies And I .

Klikk på bildet for å forstørre.

Sigurd Gundesø til 20 i stil på slagverk.

ULLERN/SENTRUM: Det var mot oppunder 250 artister at rockerne i Monkeyminds og popartistene i The 2 Wannabies And I kriget om finalebilletter til landsmønstringen i Trondheim i slutten av mai. Men diggbar rock eller vakker popsang vant ikke frem i den beinharde kulturkampen som foregikk både med musikk, dans, beatboxing, luftakrobatikk og fotballtriksing (!).

Se flere bilder her!

Tusen tilskuere

Ingrid Anna Dissen (13), Ingeborg By Raaum og Ingeborg Mantor fra den unge Ullern-jentetrioen The 2 Wannabies And I deppet ikke av at finalebillettene uteble.

- Vi hadde egentlig ikke så store forventninger. Bare av artistene som opptrådte etter oss, hørte vi utrolig mye bra, forteller Ingeborg. I samstemt kor med medkoristene fremførte hun den egenkomponerte popmelodien "Keep coming" for et høylydt publikum som var rundt 1000 i tallet.

Oppover

Jentebandet opplyser at det ikke er bare bare å spille tostemt om man synger i litt annet toneleie enn medkoristene. Men den unge alderen til tross, ser de tre jentene lyst på karrieren fremover, og vil fortsette musikkøvelsene på Stoppestedet for å ta sjansen igjen neste år.

Mens Tobias Hansen fra Stovner trikset til seg finalebillett med fotballen, rappet duoen i JNL fra Sagene til seg det samme med fantastisk beatboxing.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.