*Nettavisen* Nyheter.

Rocknight på Abildsø

Åpnet nattlig Tutti Frutti på Abildsø

Gnistrende nostalgisk hardrock avsluttet "Rocknight" på Abildsø.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ungguttene fra Høybråten med trøkk og hardcore.

Klikk på bildet for å forstørre.

Imponerende mektig intro og påfølgende pyro.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tuba Tuba med glimrende underholdning og sceneshow.

Klikk på bildet for å forstørre.

Travelt band med ny låt og konserter på rad.

Klikk på bildet for å forstørre.

Avskjedskonsert med nostalgiske hardrockere.
ABILDSØ: Maratonkonserten med fem band inneholdt det meste. En herlig mix av ungdommelig pågangsmot og pur spilleglede. EP-slipp og avskjed, ispedd ballongpop og hardcore i beste rocketradisjon etter Little Richard.

A-wop-bop-a-loo-mop-a-whop -bam-boom! Tutti frutti aw rooty!

Åpnet

Cirkus Mind var de første på scenen under fredagskveldens happening. En åpning med trøkk, lys, røyk og jublende publikummere.

Aristillus, de tre unggutta fra Høybråten, fulgte opp. Usminket hardcore, servert den elleville medbrakte fanskaren, med en utstråling av de sjeldne.

Vi har laget mye nytt, og det drar vel i en litt hardere retning, sier en fornøyd gitarist Simon Bergseth etter konserten.

Tubaturbo

Med tonefølge fra en heller dramatisk intro, entrer Tuba Tuba scenen med glødende pyro i hendene. Det mannsterke bandet maner opp stemningen og midt i seansen drar de fram banner med påskriften "Glem aldri kjærligheten". Og i sluttnummeret lar de det regne ballonger over publikum.

Ren og pur ballongpop, beskriver Stian Engen bandets stil og musikk.

Slipp

Blue Basement er travel for tiden og stilte med ny låt på "Rocknight", før de skulle rett avgårde på ny spillejobb på Grünerløkka.

Powerchain var siste bands siste opptreden. De nostalgiske hardrockerne avsluttet med et gnistrende show, og medlemmene blir nok å høre i andre sammenhenger.

Vi fortsetter med musikk, men på nye og på egne prosjekter, lover Per "Elvis" Pettersen før avskjedskonserten.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.