Rødt kort, straffe og femte tap på rad

Kvik Halden sørget for det femte tapet på rad for Vålerengas reserver mandag. Se høydepunkter her!

VALLE: Vålerengas andrelag har fått det tøft etter den sterke seriestarten i år. I løpet av sommeren har flere av lagets viktigste spillere forsvunnet, enten for godt eller på utlån. Dermed er det en tynnere tropp Vålerenga 2 sitter igjen med.

De unge VIF-spillerne gjorde seg uansett ikke bort mot Kvik Halden i Vallhall mandag. Det var lenge en jevn kamp, der Vålerenga i store perioder dominerte banespillet. Men de store sjansene uteble.

– Vi er for dårlig på siste tredjedel i dag. De spillerne fremover på banen var litt langt under pari, sier Vålerenga-trener Alexander Olsen etter kampen.

SE ALLE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN I VIDEOVINDUET ØVERST!

Her kan du lese live-referat fra kampen!

Rødt kort

Et avgjørende øyeblikk kom drøye ti minutter ut i andre omgang. Etter litt rot i de bakre rekker hos Vålerenga, endte keeper Øyvind Knutsen med å felle en Kvik-angriper. Knutsen fikk rødt kort, og Kvik Halden fikk straffespark.

Alexander Olsen innrømmer at det neppe er grunn til å klage på det røde kortet.

– Han feller i utgangspunktet som bakerste mann. Men det er klønete at vi kommer opp i den situasjonen der i det hele tatt, sier Olsen.

Reservekeeper Marcus Engebretsen reddet straffesparket, men Vålerengas ti mann skulle slite med å holde unna for østfoldingene. Snaue kvarteret før slutt kom også 1-0 til Kvik Halden, etter at de spilte seg rundt på høyrekanten.

Også mot Træff i juli fikk Vålerenga 2 rødt kort. Se høydepunkter fra den kampen her!

Ingen sluttspurt

Vålerenga klarte ikke få til noen sluttspurt, og selv om Kvik Halden fikk et par sjanser etter gode soloprestasjoner i sluttminuttene, ebbet det ut med 0-1.

– Jeg synes kanskje Kvik Halden summa summarum var bittelitt bedre enn oss. Men vi gir jo bort den scoringa. Det blir litt for enkelt, sier Olsen.

Lagene bytter nå plass på tabellen. Vålerenga er nummer syv, med 11 poeng ned til nedrykksstreken. Mye skal gå galt om Vålerenga 2 havner i bunnstriden igjen, men Alexander Olsen ser helst at laget henter noen poeng til snart.

– Kampene vi vant med ett og to mål i vår går andre veien nå. Vi hadde håpet vi skulle ta noen poeng i dag, men da er det bare å jobbe knallhardt for å ta dem neste uke i stedet, sier Olsen.

Her kan du se høydepunkter fra kampen mellom Kvik og Vålerenga 2 i Halden i vår!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.