RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rolig 1. mai-natt


 
 
Manglerud-politiet kan fortelle om en meget rolig natt til 1. mai.

Manglerud politidistrikt – Natt til 1. mai må vi si oss meget godt fornøyd med, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø, leder av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

– Lite ungdom ute, og de som var i farta, oppførte seg meget bra.

Politiet melder også om lite forsøpling.

– Vi hadde forberedt oss godt etter erfaringer vi har fra tilsvarende netter tidligere år, sier Drevsjø.

– Vi samarbeidet med Natteravner, utekontakter og Salto-koordinatorer, og hadde disse inne på stasjonen tidlig på kvelden for å forberede oss. Deretter gikk fem natteravngrupper ut, utekontaktene i alle de tre bydelene våre var i virksomhet og vi på forebyggende avdeling her på stasjonen hadde tre patruljer ute i tillegg til de vanlige patruljebilene.

– Det eneste vi har merket oss var noe bråk på Esso-stasjonen på Ryen som holdt de eldre på aldershjemmet tvers over veien våkne. Ellers fikk vi slukket bål ved Bråten i Østmarka både fredag og lørdags kvelden.

Drevsjø kan konkudere med en meget rolig helg.

– Vår «Aksjon ungdom og rus» ble så vellykket som den kunne bli. Og slik håper vi det fort-setter videre utover våren og sommeren.

Ellers er det følgende å plukke fra Manglerud-politiets logg for helgen:

Innbrudsforsøk

Fredag kveld kom en boligeier hjem til sin leilighet i Skullerudveien. Inngangsdøren var ødelagt, men ingen tegn tydet på at noen hadde vært inne.

Bilbrann

Litt før klokken 22 fredagskvelden kom det melding om bilbrann ved REMA 1000 på Ryen. Det hadde tatt fyr i det elektriske anlegget, men fører fikk selv slukket med et pulverapparat.

Beruset sjåfør

19 minutter etter midnatt lørdag stoppet politet en bil i Ekebergveien ved Ljabru . Føreren, en 23 år gammel mann, var tydelig beruset oig ble kjørt sentralarresten.

Falsk alarm

Litt over klokken 05 natt til lørdag gikk innbruddsalarm fra en billettautomat på Hellerud T-banestasjon. Det viste seg at denne alarmen var falsk. Det var i alle fall ingen spor som tydet på at noen hadde forsøkt å få ut penger.

Uten førerkort

Natt til søndag ble en bil stoppet i Skøyenkroken på Oppsal. Den 40 år gamle kvinnelige sjåføren hadde ikke førerkort, og ble anmeldt for det forholdet.

Brann i tre

Natt til søndag meldte en person at det brant i et tre ved Bøler T-banestasjon. Det ble ingen skader ut over treet som sto alene. Melder hadde observert at noen tente på og deretter løp fra stedet.

Stoppet stjålet bil

Litt over klokken 05 natt til søndag stoppet politiet en bil i Ljabrudiagonalen. Den var meldt stjålet. En 20 år gammel mann, som var alene i bilen, ble pågrepet.

Stein gjennom vindu

Søndag formiddag ble det meldt om skadeverk på Kastellet skole. Det var kastet en stein gjennom et vindu. Hullet var så lite at ingen hadde kunnet komme inn gjennom det.

Vinduet ble midlertidig sikret.

Bil sperret veien

Søndag kveld fikk politiet melding om at en bil sto og sperret veien Munkelia ved Nordstrandhallen. Bilen var antakelig stjålet. Den ble tauet inn.

Gikk full på E6

En godt beruset mann ble søndag kveld observert gåenede utover E6 fra Ryen. Han brukte så mye av veibanen at det var trafikkfarlig.

En politipatrulje plukket opp den 40 år gamle polakken og kjørte han til Lambertseter - godt unna den mye trafikkerte Europaveien.

Uten førerkort

Politiet stoppet natt til mandag to biler hvor sjåførene ikke kunne vise førerkort. Dette var i Olav Helseths vei på Skullerud og på Mosseveien ved Ulvøya. Begge var norske menn p h.h.v. 41 og 32 år. De ble begge anmeldt for forholdet.

Bortviste rumenere

Litt før klokken 05 natt til mandag kom politiet over en del personer som hadde slått seg til på P-plassen ved Hvervenbukta. Seks rumenere ble registrert før de ble bortvist fra stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere