Rolig 1. mai-natt

 

  Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen

Politiet er alltid ekstra bemannet natt til første mai, men i år fikk de svært lite å gjøre.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Tidligere var det alltid mye ungdom ute natt til 1. mai, og dette medførte ofte at politiet måtte gripe inn. Men i år fikk styrkene fra Manglerud politistasjon lite å gjøre.

– Vi var ute på kjente steder både langs fjorden og ved Ulsrudvann og Bråten, forteller overbetjent Dag Harald Drevsjø.

– Det var jo noen ungdommer ute, men de oppførte seg meget pent. Bare på Nordstrand Bad var det noen utpå natten som burde ha tuslet hjem tidligere. De hadde fått i seg litt for mye.

– Vi kan bare konkludere med en rolig natt – kanskje forårsaket av at det var kaldt, sier Drevsjø.


Les flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Mulig røyk fra grill

BRYN: Litt før klokken 07 onsdag morgen fikk politi og brannvesen melding om at det muligens var en liten gressbrann eller bål i Fyrstikkbakken på Bryn. Nødetatene fant ingen brann. Røyken kunne muligens stamme fra en ulmende grill.

Så noen klatre inn

EKEBERG: Når man observerer at noen klatrer inn gjennom et vindu, er det all grunn til å varsle. En slik melding fikk politiet fra en bolig i Enoks vei på Ekeberg onsdag ettermiddag. Det skulle være to personer som klatret inn i 1. etasje.

Politiet kom raskt til stedet og fikk kontakt med de to aktuelle personene. De kunne legitimere at de hørte til leiligheten og fortalte at det var en feil på låsen så de ikke kunne komme seg inn på vanlig måte.

Var ikke ulykke

LAMBERTSETER: Onsdag ettermiddag ble det meldt om trafikkulykke utenfor Lambertseter kjøpesenter. En eldre dame skulle være skadet.

Det viste seg ikke å være noen trafikkulykken. Damen hadde simpelthen bare falt og slått seg. Hun ble undersøkt av ambulansepersonell.

Eldre mann til legevakten

LAMBERTSETER: Onsdag kveld ble det meldt om mulig brann i en leilighet i Gina Krogs vei på Lambertseter. Ingen brann, men en eldre mann hadde vært litt uheldig med matlagingen sin. Han ble kjørt til legevakten for sjekk etter å ha fått i seg en del røyk.

Butikkinnbrudd

BOGERUD: Natt til torsdag gikk innbruddsalarmen i Rimi-forretningen i Stallerudveien på Bogerud.

Politiet kunne fredag morgen ikke bekrefte om noen hadde vært inne i lokalet og om noe var stjålet.

Dette er imidlertid et av flere i rekken av innbrudd/-forsøk i dette området.

Kortslutning i bereder

LJAN: Torsdag ettermiddag ble det meldt om røyk fra en bolig i Furumoen på Ljan. Denne viste seg å komme fra en kortslutning i en varmtvannsbereder. Brannvesenet skrudde ut sikring, og deretter blir det en jobb for en elektriker.

Bortvist fra kroa

LAMBERTSETER: Tidlig torsdag kveld ba personalet på Lambertseter kro om hjelp til å bli kvitt en vanskelig person. Han ble bortvist fra stedet og anmeldt for å ha noe narkotika på seg.

Måtte legge ut lang slange

HVERVENBUKTA: Brannvesenet fikk mye jobb med å legge ut slange etter at det torsdag kveld ble meldt om skog-/gressbrann opp for Hvervenbukta. Innen de fikk slukket, var 2-300 kvm svidd av. Årsaken var mest sannsynlig bruk av engangsgrill.

Stakk av med promille

SKULLERUDDUMPA: En bilfører forsøkte å stikke av etter å ha kjørt på en bil på E6 i Skulleruddumpa natt til fredag. Bilen punkterte imidlertid, og dermed var ferden over. Politiet kjørte den kvinnelige føreren til sentralarresten mistenkt for promillekjøring.

Mulig innbrudd

HOLMLIA: Litt over klokken 03 natt til fredag gikk innbruddsalarmen på Lusetjern skole. Ingen ting å se på stedet da, men forholdet ble fulgt opp fredag formiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.