Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rolig helg for politiet

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
De store hendelsene uteble heldigvis, men det var nok av småsaker å sjekke ut for politiet i helgen.

VÅRT DISTRIKT: Her får du et innblikk i hva Manglerud-politiet har syslet med i helgen:

Traff lyset

SÆTER: Sist fredag morgen ble et trafikklys i Sæterkrysset kjørt ned av en drosje. Sjåføren forsvant deretter fra stedet, men slapp ikke unna så lett. Politiet fikk nemlig tak i bilens registreringsnummer, og ringte opp drosjesjåføren. Hans unnskyldning var at det hadde vært glatt på veien og at han ikke klarte å bremse.

Måtte dempe bassen

HOLMLIA: Natt til lørdag 27. februar rykket politiet ut til en leilighet på Holmlia senter, etter å ha fått melding om høy musikk som plaget naboene. Etter en prat med leilighetens innehaver ble musikken skrudd ned. - Det ble litt for mye bass, opplyser Dag Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Biljakt i sakte fart

NORDSTRAND/GAMLEBYEN: Natt til lørdag forfulgte politiet en bil fra Sæter-krysset og nedover Ekebergveien, før de til slutt fikk stanset bilen i Oslogate. Det viste seg at bilen var stjålet, og den 26 år gamle sjåføren ble pågrepet. - Det var ingen dramatisk biljakt. Vi brukte blålys, men kjørte i lav hastighet, opplyser Dag Drevsjø på Manglerud politistasjon.

En, to, tre fyllekjørere

ØSTENSJØ/DAL/BRENNA: I helgen pågrep manglerudpolitiet intet mindre enn tre fyllekjørere i distriktet vårt. Den første ble stoppet i Dalsløkka natt til lørdag, den andre i Brennastubben natt til søndag og den siste ble stanset i Østensjøveien like ved Bryn senter søndag morgen. Alle tre ble kjørt til sentralarresten og må regne med anmeldelse for den ulovlige kjøringen.

Innbrudd hos Christian

SÆTER: Natt til lørdag 27. februar fikk klesbutikken Christian uønsket besøk. Klokken 03.46 fikk politiet nemlig melding om at et stort vindu var tatt ut. Åstedet ble undersøkt av politiet, men foreløpig er ingen pågrepet.

Arrestert for slåssing

SKULLERUD: Klokken 10 lørdag formiddag rykket politiet ut til en oppgang i Johan Scharffenbergsvei, etter melding om at en person var blitt slått ned. Etter å ha snakket med fornærmede, som ble sendt til legevakten med kuler i hodet og blødende nese, fant de frem til mistenkte. Han ble pågrepet og kjørt til sentralarresten.

Valgte midtrabatten

FISKVOLLBUKTA: Søndag ettermiddag kjørte en bil opp på en midtrabatt for å unngå å krasje med to plogbiler som tok litt stor plass. Bilen fikk mindre materielle skader, men sjåføren kom seg avgårde uten hjelp.

På rødt lys

OPPSAL: Lørdag ettermiddag stanset politiet en bil i Hellerudveien, etter at den hadde kjørt på rødt lys. Sjåføren fikk forenklet forelegg for forholdet.

Ingen slåsskjemper, ingen fulle gutter

BJØRNDAL/BØLER: Lørdag kveld fikk politiet melding om slåsskamp ved Bjørndal skole. De sjekket både der og ved Bjørnholt skole, men fant ingen slåsskjemper. Natt til søndag rykket politiet igjen ut på et oppdrag som ikke førte frem. Da fikk de beskjed om at berusede gutter løp i veibanen i General Ruges vei på Bøler. Da de kom frem hadde guttene tydeligvis tatt til vettet, for ingen mennesker befant seg i veien.

Narkotika i bilen

Holmlia: Søndag kveld ble en bil stanset av politiet i Liakollveien. En person i bilen hadde mindre mengder narkotika på seg og vil bli anmeldt for det ulovlige forholdet.

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!