RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen

Rolig helg for politiet

Noen fyllekjøringer, et gresk førerkort og en fjording på rømmen var noe av det politiet var opptatt med i en rolig helg.

Innbrudd i sykkelklubb

HOLMLIA: Klokken 13.11 fredag fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i lokalene til en sykkelklubb i Roseholmveien. Døren var brutt opp og en flatskjerm og diverse datautstyr var stjålet. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelser.

Tatt med nark

ULSRUD: En personbil med to personer i ble stanset i Østmarkveien klokken 16.53 fredag. Begge de to karene var i besittelse av en mindre mengde narkotika og er nå anmeldt for forholdet. Begge to ble dimittert fra stedet etter at anmeldelsen var skrevet.

Fant stjålet post

HOLMLIA: Klokken 17.36 fredag meldte en beboer i Ravnåsveien at han hadde funnet en del åpnet post i oppgangen. Politiet hentet posten og har levert den til Posten. Posten var adressert til en naboadresse og politiet regner med at posten var stjålet.

Gnistregn fra rånebil

E6/BYGDØY: En 20 år gammel mann måtte ta beina fatt etter at bilen han kjørte ble avskiltet. Det var klokken 21.56 fredag kveld at politiet fikk melding om at det sprutet gnister fra bilen på E6 ved Bryn. Politiet la seg på hjul og tok igjen bilen i Festningstunnelen. Bilen ble stanset på Bygdøy og det viste seg at den senkede Ford Sierraen var i så dårlig forfatning at skiltene ble tatt. Bilen ble parkert på stedet.

Fyllekjører satt seg fast

MOSSEVEIEN: En 48 år gammel bilfører ble pågrepet av politiet etter en kjøretur på Mosseveien natt til lørdag. Klokken 02.48 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt seg fast på E18 like nedenfor Sjømannsskolen. Da politiet kom fram sto bilen og spant og det viste seg at mannen som kjørte ikke var helt edru. Han ble pågrepet og kjørt i sentralarresten.

Bærumsmann tatt for fyllekjøring

MORTENSRUD: Klokken 13.47 fikk politiet en melding fra Shell-stasjonen på Mortensrud. De rapporterte om en bil som hadde knust frontrute og en fører som ikke virket helt stødig. Politiet pågrep en 49 år gammel bærumsmann som kjørte bilen. Han ble kjørt i sentralarresten for utvidet prøve. Bilen ble avskiltet på grunn av manglende Eu-kontroll og etterlatt parkert på stedet.

Bråk på skolen

BJØRNHOLT: Lørdag klokken 22.32 fikk politiet melding om ordensforstyrrelse i forbindelse med et arrangement på Bjørnholt skole. Noen ungdommer oppførte seg som kranglefanter og skapte en del problemer. Da politiet kom til var alt stille og rolig og kranglefantene hadde forlatt stedet.

Fjording på rømmen

LAMBERTSETER: Klokken 18.32 lørdag fikk politiet melding om at en fjording var observert i full galopp i området Kaptein Oppegårds vei/Oberst Rodes vei. Politiet forsøkte å kontakte gårder i området som har hest, men fikk ikke kontakt med noen som savnet noen. Personen som ringte politiet kunne like etter ringe tilbake og fortelle at han hadde plukket opp to unge jenter som var ute og lette etter en hest. Til slutt fikk de kontroll på hesten i Bakkerudveien og den ble brakt tilbake til innhegningen sin.

Innbrudd

LOFSRUD: Like før klokken ett natt til søndag kom det melding til politiet om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Lofsrudhøgda. Det var uklart hva tyvene hadde fått med seg. Politiet har gjennomfør åstedsundersøkelser.

Stjal boomblaster

BOGERUD: Like før klokken tre natt til lørdag meldte en mann i Stallerudveien om at han hadde hatt innbruddstyver på besøk. De hadde sparket opp en dør og tatt med seg en boomblaster. Politiet var på stedet, og mannen anmelder selv innbruddet.

Stjal pc

MUNKERUD: Klokken 03.39 natt til lørdag fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Munkerudkleiva. En dør var brutt opp og en pc var stjålet. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelser.

Full fyr i parkert bil

LOFSRUD: Klokken 04.21 natt til lørdag måtte politiet og brannvesenet rykke ut til en bil som sto i full fyr i Lofsrudhøgda. Bilen var helt overtent da brannvesenet begynte slukkingen. Det sto en del andre biler nær og det er ukjent om de har fått skader.

Innesperret i egen garasje

BJØRNDAL: En mann som halv syv søndag morgen skulle ut og kjøre med sin egen bil måtte ringe politiet for å få hjelp. I løpet av natten hadde nemlig noen parkert en rød Saab 900 utenfor garasjeposten og sperret han inne. Da politiet kom til viste det seg at Saab-en var stjålet. Bilen ble tauet bort.

Fant ikke tagging

EKEBERG: Klokken 17.13 søndag fikk politiet melding om tre ungdommer som tagget et busskur i Vårveien. Ungdommene stakk i retning Ekeberg skole etterpå. Politiet søkte i området og kunne verken finne ungdommene eller et nedtagget busskur.

Feil førerkort

ENEBAKKVEIEN: En utenlandskregistrert bile ble stanset i Enebakkveien klokken 21.43 søndag kveld. Det viste seg at føreren av bilen ikke hadde norsk førerkort. Han hadde et gresk førerkort, men hadde hatt fast bopel i Norge siden 2006. Hvis man har bodd ett år i Norge plikter man å skaffe seg norsk førerkort. Dessuten skal bilen fortolles inn i landet og det var heller ikke gjort i dette tilfelle. Derfor ble mannen og bilen geleidet til Tollvesenet.

Tatt i stjålet Golf

OPPSAL: En 37 år gammel mann er pågrepet og siktet for biltyveri etter at han ble stanset i General Ruges vei like etter klokken ett natt til mandag. Politiet ble oppmerksom på en Volkswagen Golf i Østensjøveien og fulgte etter den til de fikk hjelp av en annen patrulje til å stanse den i General Ruges vei. En 35 år gammel kvinne og en 36 år gammel mann som var passasjer i bilen ble også pågrepet. Bilen var stjålet på Majorstua 12. desember i fjor. 37-åringen som kjørte bilen hadde heller ikke førerkort og er nå anmeldt for dette.

Uten gyldig opphold

RYEN: Da politiet kontrollerte en bil på Esso på Ryen klokken 03.19 natt til mandag ble en mannlig passasjer pågrepet. Mannen hadde ikke gyldig opphold i kongeriket og ble kjørt i sentralarresten. Sjåføren ble dimittert.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere