RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen

Rolig jul for Manglerud-politiet

Les Manglerud-politiets logg fra julehelgen her!

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Årets julehelg ble slik som vi gjerne vil ha den, sier Ann Kristin Hoff Johansen, leder av etterforskningsavdelingen på Manglerud politistasjon.

– Selvfølgelig noen forhold som vi ikke kan si noe om, men i lange perioder har våre patruljer vært dirigert til sentrum for å bidra der.

Men selvfølgelig noen mindre saker. Slik ser vårt lokale politis logg ut:

 

Innbrudd i gatekjøkken

HOLMLIA: Ved 21-tiden lille julaften ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i gatekjøkkenet ved Lusetjernveien på Holmlia. Uklart om noe er stjålet.

 

Bar-slåsskamp

HOLTET: Tradisjonen tro var det også i år en del som gikk inn i jula med besøk på puben på Holtet. Ikke alle klarte å holde seg i skinnet, og like over midnatt ble det meldt om slåsskamp. Denne ble raskt roet ned da politiet kom til stedet.

 

Julepromille

NORDSTRAND: Tidlig 1. juledags morgen stoppet politiet en bil i Birger Olivers vei på Nordstrand etter mistanke om promillekjøring. Og dette ble bekreftet. En 44 år gammel mann må nå klare seg uten bil.

 

Promillekontroll

EKEBERG: Langt bedre gikk det da politiet 1. juledags formiddag hadde politet promillekontroll i Kongsveien ved Utsikten. 50 biler ble stoppet for kontroll, men alle kunne kjøre videre etter blåseprøve.

 

Ødelagt verandadør

LAMBERTSETER: Da datteren i huset kom hjem til familiens bolig i Kvarstveien på Lambertseter 2. juledags formiddag, oppdaget hun at en verandadør var ødelagt. Det er uklart om noe er stjålet.

 

Våknet av innbrudd

LJABRU: Natt til søndag våknet beboere i et hus i Ekebergveien på Ljabru av at en rute ble knust. Tyven har antagelig blitt skremt da han forsto det var folk i huset og forsvant. Det ble gått søk med hund i området, men dette ble resultatløst.

 

Brannalarmer

Politi og brannvesen har hatt flere utrykninger i distriktet om at brannalarmer/røykvarslere har blitt utløst. Men ved ingen av forholdene har det vært snakk om brann.

 

Les også: Fem har meldt seg etter overfall

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere