*Nettavisen* Nyheter.

Rolig jul for Manglerud-politiet

  Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen

Les Manglerud-politiets logg fra julehelgen her!

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Årets julehelg ble slik som vi gjerne vil ha den, sier Ann Kristin Hoff Johansen, leder av etterforskningsavdelingen på Manglerud politistasjon.

– Selvfølgelig noen forhold som vi ikke kan si noe om, men i lange perioder har våre patruljer vært dirigert til sentrum for å bidra der.

Men selvfølgelig noen mindre saker. Slik ser vårt lokale politis logg ut:

Innbrudd i gatekjøkken

HOLMLIA: Ved 21-tiden lille julaften ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i gatekjøkkenet ved Lusetjernveien på Holmlia. Uklart om noe er stjålet.

Bar-slåsskamp

HOLTET: Tradisjonen tro var det også i år en del som gikk inn i jula med besøk på puben på Holtet. Ikke alle klarte å holde seg i skinnet, og like over midnatt ble det meldt om slåsskamp. Denne ble raskt roet ned da politiet kom til stedet.

Julepromille

NORDSTRAND: Tidlig 1. juledags morgen stoppet politiet en bil i Birger Olivers vei på Nordstrand etter mistanke om promillekjøring. Og dette ble bekreftet. En 44 år gammel mann må nå klare seg uten bil.

Promillekontroll

EKEBERG: Langt bedre gikk det da politiet 1. juledags formiddag hadde politet promillekontroll i Kongsveien ved Utsikten. 50 biler ble stoppet for kontroll, men alle kunne kjøre videre etter blåseprøve.

Ødelagt verandadør

LAMBERTSETER: Da datteren i huset kom hjem til familiens bolig i Kvarstveien på Lambertseter 2. juledags formiddag, oppdaget hun at en verandadør var ødelagt. Det er uklart om noe er stjålet.

Våknet av innbrudd

LJABRU: Natt til søndag våknet beboere i et hus i Ekebergveien på Ljabru av at en rute ble knust. Tyven har antagelig blitt skremt da han forsto det var folk i huset og forsvant. Det ble gått søk med hund i området, men dette ble resultatløst.

Brannalarmer

Politi og brannvesen har hatt flere utrykninger i distriktet om at brannalarmer/røykvarslere har blitt utløst. Men ved ingen av forholdene har det vært snakk om brann.

Les også: Fem har meldt seg etter overfall

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag