RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rolig overgang til det nye året


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Bortsett fra fire meldinger om ran, har overgangen til det nye året vært relativt rolig for Manglerud-politiet.

Søppelbrann

LAMBERTSETER: Litt før klokken 16 på nyttårsaften ble det meldt om brann i en søppelsjakt i Steinspranget på Lambertseter. Det viste seg å brenne i en søppelkasse som ble trillet ut. En 9 år gammel gutt står sentralt i saken.

To ble anmeldt

HOLMLIA: På ettermiddagen nyttårsaften stoppet en politipatrulje i Holmliaveien. Den 21 år gamle føreren hadde ikke sertifikat. Det hadde imidlertid den 19 år gamle passasjeren. Begge ble anmeldt.

Les om ranssakene i vårt distrikt: Fire meldinger om ran

Brann i søppelbøtte

MANGLERUD: Snaue tre timer før årsskiftet ble det meldt om brann i en søppelbøtte på Manglerud skole. Brannen ble slukket, og det er ikke registrert noen skader. Politiet har fått opplysninger om at flere personer er observert på stedet, men har ingen konkrete spor.

Berusete 15-åringer

BRANNFJELL: Nyttårsfesten varte ikke mer enn en snau halvtime inn i det nye året for en del ungdommer i en leilighet på Brannfjell. Da hadde politiet blitt varslet om festdeltagere i 15-årsalderen som var tydelig beruset, og det var veldig mange i leiligheten.

Festen ble raskt avsluttet og foreldre kontaktet.

Tok fyr i en bok

HØYENHALL: Årsaken til branntilløp var noe spesiell i Fagerlia på Høyenhall litt over kl. 06 første nyttårsdag. En 46 år gammel mann hadde sittet og lest i en bok da et stearinlys hadde antent boken. Ingen stører skader, men mannen ble sjekket av ambulansepersonell.

Angrep vekter

MORTENSRUD: Fredag kveld meldte en vekter ved sentrene på Mortensrud at han var angrepet av flere ungdommer. Han ble ikke skadet.

Ungdommene var forsvunnet da politiet kom.

Angrep politikvinne

SIMENSBRÅTEN: Natt til lørdag fikk politiet melding om ordensforstyrrelser i en leilighet på Simensbråten. En svært utagerende mann hadde forsvunnet, men ble funnet av politiet. Pågripelse likte han dårlig og gikk til angrep på en politikvinne. Det gikk bra med henne. Den 20 år gamle mannen ble kjørt til sentralarresten.

Store flammer fra bil

MORTENSRUD: Da politiet lørdag ettermiddag kom til Kantarellen terrasse på Mortensrud etter melding om bilbrann, slo store flammer opp fra en bil. En annen bil sto også farlig til, men ble ikke skadet.

Politiet har fått opplysninger om at flere personer er sett forsvinne fra stedet.

Politiet er svært interessert i opplysninger knyttet til bilbrannen som ble meldt lørdag kl. 18.38. 
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere